MOZZART BET SUPERLIGA PROGLASILA NAJBOLJE! Zvezda dala PETORICU, Partizan jednog! On je IZDOMINIRAO!

Autor:

Sport

02.06.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju sezone podeljene su pojedinačne nagrade.

MOZZART BET SUPERLIGA PROGLASILA NAJBOLJE! Zvezda dala PETORICU, Partizan jednog! On je IZDOMINIRAO!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - TSC

Crvena zvezda je treći put zaredom osvojila "duplu krunu" i potvrdila primat u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Na kraju svake sezone dodeljuju se nagrade najboljim pojedincima, a prethodni ciklus igrama i rezultatima u dresu TSC-a obeležio je Saša Jovanović!

Krilni fudbaler Topolčana je sezonu završio sa dvocifrenim učinkom, od 10 datih golova i 12 asistencija, po čemu nije imao konkurenciju u konkurenciji vodećih asistenta srpskog prvenstva.

Što se tiče idealne jedanestorice nedavno završenog šampionata, u najboljoj postavi su se našla čak petorica igrača Zvezde, trojica iz drugoplasiranog TSC-a, trećeplasirani Čukarički je dao dvojicu, a Partizan jednog fudbalera.

Foto: Starsport

 

Prema tome, tim sezone izgleda ovako: (4-2-3-1) Borjan (Crvena zvezda) - Cvetković (TSC), Eraković (Zvezda), Dragović (Zvezda), Tošić (Čukarički) - Docić (Čukarički), Kanga (Zvezda) - Jovanović (TSC), Ilić (TSC), Katai (Zvezda) - Rikardo (Partizan).

Biran je i najbolji trener prvenstva, a trofej je završio u rukama doskorašnjeg šefa struke Crvene zvezde, Miloša Milojevića. Na neki način i očekivano, budući da je klub iz Ljutice Bogdana vodio do titule bez poraza i postao prvi trener na klupi crveno-belih sa tri uzastopne duple krune ekipe iz Ljutice Bogdana.

Zvezda je odnela nagradu i za najboljeg mladog igrača, pošto je taj trofej pripao defanzivcu i srpskom reprezentativcu Strahinji Erakoviću.

Iako je imao status "bonusa" u timu sa Marakane, popularni "Čupa" je igrama na terenu potvrdio kvalitet za najjače evropske lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading