NAJVEĆE POJAČANJE U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Zvezda za Ligu šampiona dovodi BRUTALNOG golmana?!

Autor:

Sport

02.06.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To bi bila prava detonacija na Marakani.

NAJVEĆE POJAČANJE U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Zvezda za Ligu šampiona dovodi BRUTALNOG golmana?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili duplu krunu u ovoj sezoni, pošto su od konkurencije bili bolji i u prvenstvu, ali i u Kupu Srbije.

Ipak, ni taj rezultat nije bio dovoljan Milošu Milojeviću da ostane na klupi velikana iz Ljutice Bogdana, već je mesto njega doveden Barak Bahar, izraelski stručnjak koji je sa klupe predvodio Makabi iz Haife.

Odmah po dolasku u Beograd, Bahar je započeo sa rekonstrukcijom tima, a jedan od starosedelaca koji se prvi našao na udaru je Milan Borjan, kom je novi trener saopštio da neće biti prvi golman u narednoj sezoni.

Odmah su na Marakani krenuli sa traženjem zamene, spominjao se Vladan Kovačević, zatim i Omri Glazer, ali sada se pojavilo novo ime, mnogo zvučnije od prethodnih.

U pitanju je Ugo Loris, dosadašnji golman Totenhema. Njemu ističe ugovor na kraju ove sezone, neće ostati u londonskom klubu, a nekoliko ekipa stoji u redu za njegov potpis. Pojedini izvori sa Marakane su istakli da Zvezda želi iskusnog i proverenog golmana za Ligu šampiona, a čini se da nema bolje opcije od Francuza, koji je 145 puta branio boje nacionalne selekcije.

Foto: Tanjug/AP

Igo Loris u dresu Totenhema

Loris je bio povezivan sa Romom, ali je italijanski klub ostao bez učešća u elitnom takmičenju naredne godine, pa će vrlo verovatno sjajni čuvar mreže potražiti neki klub koji ćemo sledeće sezone gledati u Ligi šampiona. Možda i u crveno-belom dresu, zašto da ne?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan Dankovic

03.06.2023 22:01

Nema ništa od toga, 100%