ĐORĐEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED GOSTOVANJE MEŠEVU: "Vreme je za prve bodove na strani!"

Autor:

Sport

02.06.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

’Carevima’ je ove sezone dosta falila sreća.

ĐORĐEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED GOSTOVANJE MEŠEVU: "Vreme je za prve bodove na strani!"

Foto: FK Meševo

Fudbaleri Car Konstantina gostuju ekipi Meševa u nedelju od 17 časova i 30 minuta u pretposlednjem kolu Srpske lige Istok.

Republika

Tim sa Bubnja je ove takmičarske godine pokazao da tabela nije nikakvo merilo i da u velikoj meri nisu imali sreće. U više utakmica su pokazali da mogu, ali im fali možda malo više iskustva ili te čuvene sreće.

Izabranici Predraga Đorđevića zauzimaju poslednju poziciju sa četiri boda, a u prethodnom kolu su poraženi od Timočanina rezultatom 3:1. Uteha sezone za ’Careve’ je taj Kup Niša, gde su pokazali karakter i volju.

Ekipa Meševa je imala burnu sezonu, sa promenama stručnog štaba, ali je njih poslužio taj faktor sreće i obezbedili su opstanak, a i njima je uteha sezone Kup Rasinskog okruga. Oni se nalaze na sedmom mestu sa 42 boda, a u prošloj utakmici su poraženi od Dunav Prahova rezultatom 4:0.

Republika

Foto: FK Car Konstantin Niš

Ekipa Car Konstantina iz Niša

Predrag Đorđević je pred ovaj susret rekao da su se oporavili neki igrači od povreda i da imaju širi roster.

- Oporavljaju se neki igrači, pa ćemo imati širi roster. Trenirali smo danas i sutra ćemo i da uđemo u utakmicu spremni sa malo većim brojem igrača i da pružimo malo neku bolju partiju i da ostavimo dobar utisak - poručio je.

Dotakao se i ekipe Meševa i dodao da im rezultati nisu baš kako treba u poslednjem vreme, ali da kući igraju dobro.

- Meševo nije toliko loša ekipa, obezbedelili su opstanak, ali nisu ni oni imali baš dobru sezonu. Menjali su trenere, ni rezultati im nisu kako treba u zadnje vreme, ali na domaćem terenu igraju dobro. Mi cele sezone nismo osvojili bod na strani, mislim da je vreme za to - zaključio je Đorđević.

Jesenji duel ova dva tima igran u Nišu završen je pobedom gostujućeg sastava rezultatom 2:1.

Meševo - Car Konstantin

Nedelja, 4. jun od 17.30

Stadion FK Meševo

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading