ŠTA ĆE BITI S POJAČANJIMA? Partizan se OGLASIO o dolasku Vranješa! Evo kakve su šanse da se veliki LJUBIMAC GROBARA vrati u Humsku!

Autor:

Sport

08.06.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je planove crno-belih.

ŠTA ĆE BITI S POJAČANJIMA? Partizan se OGLASIO o dolasku Vranješa! Evo kakve su šanse da se veliki LJUBIMAC GROBARA vrati u Humsku!

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

Velika prašina digla se posle informacije da bi Ognjen Vranješ mogao da pojača Partizan ovog leta.

Mnogi navijači kluba iz Humske usprotivili su se takvoj ideji, kao i pojedini bivši fudbaleri "parnog valjka", koji nisu zaboravili šta je nekadašnji defanzivac Crvene zvezde govorio tokom igranja na Marakani.

Tim povodom, u intervjuu za "Informer" generalni direktor Partizana Miloš Vazura dotakao se teme o pojačanjima, otkrivši u kom pravcu ide angažovanje bivšeg igrača Anderlehta i atinskog AEK-a.

- Ognjen Vranješ je dečko koji tri godine unazad dolazi da gleda utakmice Partizana. Pitanje je za sportski sektor i sportskog direktora, on jeste zanimljiv Partizanu, jesmo pričali s njim. Medijska hajka se vodi protiv njega, neopravdana je. Mi treba kod njega da gledamo fudbalske kvalitete, a ne nešto drugo. Viđali smo ga često, ima vremena. Prelazni rok još zvanično nije počeo - rekao je Vazura i dodao:

- Ostavićemo to kao otvoreno pitanje. Isto su problemi bili kada su dolazili neki igrači koji su igrali za Zvezdu. Sećate se, kad je dolazio Ožegović, isto je bio problem, pa je on dokazao lojalnost klubu na terenu. Tako što je izašao na teren i bio dobar igrač, najbolji u nekim utakmicama. Ukoliko se napravi dogovor sa Ognjenom, onda će sigurno morati da daje 200 odsto na terenu, a iz onoga što sam pričao s njim, verujem da on to može.

Foto: Starsport

Uroš Đurđević gledao je utakmicu KK Partizan

Osvrnuo se generalni direktor crno-belih i na mogućnost da Uroš Đurđević ponovo obuče dres kluba iz Humske. Napadač Sportinga iz Hihona zagolicao je maštu navijača, dolaskom na košarkaški meč protiv Cedevita Olimpije, kada je bodrio izabranike Željka Obradovića.

- Bio je u poseti klubu sa svojim ocem i menadžerom. Kad god je na odmoru, dođe da poseti klub i jedan je od igrača koji je stvarno ostavio dobar utisak u Humskoj i jedan dobar momak. Imao je lepu karijeru posle Partizana. Pre svega je došao da poseti klub, da se pozdravi sa ljudima iz kluba. Dođe i na utakmice kad je u Beogradu. On ima ugovor do 2027. Njemu su vrata Partizana uvek otvorena. Malo smo pričali o nekoj opciji pozajmice. On je uvek raspoložen da se vrati u Partizan, ali tu se pita i klub. Oni žele da ga transferišu. FK Partizan bi voleo da ga ima u svojim redovima - istakao je Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading