OPROSTIO SE OD PARTIZANA! Crno-beli ostali bez VAŽNOG igrača, on poslao MOĆNU PORUKU: Nije uvek lako, ali je lepo!

Autor:

Sport

08.06.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže za kraj.

OPROSTIO SE OD PARTIZANA! Crno-beli ostali bez VAŽNOG igrača, on poslao MOĆNU PORUKU: Nije uvek lako, ali je lepo!

Foto: Starsport

Partizan će u novoj sezoni morati da promeni kapitena pošto je Slobodan Urošević napustio Humsku i uputio se ka Kipru gde će obući dres Arisa iz Limasola.

Urošević je rešio da se emotivnom porukom oprosti od kluba u koji je stigao u januaru 2018. godine iz Napretka.

Levi bek istakao je sledeće: 

Kao sada već bivši kapiten Partizana, koji je najlepši period igračke karijere proveo u Humskoj, ovo pismo želim da počnem i završim sa dve reči: ,,Partizan zauvek”. Jer gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koji imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su našto što je nezamenjivo! I svako će reći da mu je teško kad odlazi i piše ove reči, ali kada provedete sve ove godine u Partizanu, kada źivite sa svakim njenim članom, kada se radujete i tugujete, to ostaje urezano u srcu, kao jedna porodica! Zato, hvala svakom igraču, članu stručnog štaba,svakom zaposlenom na Teleoptiku, od portira,kuvarice, konobara,ženica koje brinu o nama - rekao je Urošević, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević

 

- Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku! Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona,ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju! O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren! Ali pred ovom momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv! Podržite ih, poguraj te ih, jer oni sa vama žive za sveti grb! Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan! Partizan zauvek!

Slobodan Urošević je u Partizanu odigrao okruglo 200 utakmica na kojima je postigao 16, a namestio 15 golova. Klub iz Humske će na ime obeštećenja inkasirati 200.000 evra, koliko je inače iznosila izlazna klauzula za levog beka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading