PARTIZAN NACILJAO RASNOG GOLGETERA: Rođak čuvenog Holanđanina na pragu Humske! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.06.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tek završenoj sezoni je bio kralj strelaca.

PARTIZAN NACILJAO RASNOG GOLGETERA: Rođak čuvenog Holanđanina na pragu Humske! (VIDEO)

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Najbolji strelac Prve lige Crne Gore i napadač Sutjeske Tajron Konrad velika je želja stručnog štaba FK Partizan, na čijem čelu će i naredne sezone biti Igor Duljaj.

Tu informaciju su saznali novinari iz Banja Luke, kada su istraživali interesovanje tamošnjeg Borca za njega.

Usijao mi se telefon... Dobio sam mnogo poruka, šalju mi tekstove gde me povezuju s Partizanom. Ne znam mnogo o tome, mislim da su zasad to glasine. Ali Partizan je sjajan klub, videćemo da li je to tačno. Znam da je Partizan veliki klub, sada ne mogu ništa više da kažem. Ukoliko dobijem ponudu, videćemo... Toliko mogu da kažem u ovom trenutku - rekao je Konrad za "Mondo".

Golgeter Sutjeske je u tek završenoj sezoni za klub iz Nikšića postigao 24 gola, a imao je i devet asustencija, na 32 odigrane utakmice.

Inače, 26-godišnji Konrad je bliski rođak sa nekada najvećim talentom Evrope i bivšim asom Real Madrida Rojstonom Drenteom.

Konrad je profesionalnu karijeru započeo u Kamburu, potom je igrao za Kozaken Bojs i Ergotelis, a od prošlog leta je član Sutjeske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading