PARTIZAN DOBIJA MEGA POJAČANJE: Humska PODRHTAVA, grobari u TRANSU!

Autor:

Sport

08.06.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli blizu dovođenja sjajnog čuvara mreže.

PARTIZAN DOBIJA MEGA POJAČANJE: Humska PODRHTAVA, grobari u TRANSU!

Foto: Republika

Stadion u Humskoj

Fudbaleri Partizana su na neslavan način završili sezonu 2022/23, bez ijednog osvojenog trofeja, kao i sa jednim od najlošijih plasmana u istoriji Superlige Srbije.

Crno-beli su u prvenstvu bili četvrti, u Kupu su ispali od Radničkog iz Sremske Mitrovice, u Ligi konferencija od nejakog Šerifa, pa je jasno da će Partizan na leto proći kroz rekonstrukciju tima.

Već nekoliko nedelja se priča o pojačanjima u Humskoj, Ognjen Vranješ je bio na vratima crno-belih, ali je u poslednjem trenutku taj transfer propao, pisalo se i o Nikoli Čumiću, zatim i o Tajronu Konradu, a sada je na meti beogradskog velikana još jedan poznati igrač.

Prema pisanjima "Sportskog žurnala", novo pojačanje "parnog valjka" mogao bi da bude i golman kiparskog Apolona Aleksandar Jovanović, koji već tri godine brani u ovoj ostrvskoj državi.

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović na meču sa Partizanom

On se i u nekim prelaznim rokovima dovodio u vezu sa timom iz Humske, međutim, tada nije došlo do realizacije transfera, a ostaje da se vidi da li će ovaj put biti drugačije. Ukoliko Jovanović, koji trenutno po Transfermarktu vredi 800.000 evra, stigne u Partizan, jasno je da bi to značilo i da Aleksandar Popović više neće biti prvi golman ovog kluba.

Jovanović je tokom karijere branio za Palilulac, Rad, Palić, Donji Srem, Radnički Niš, danski Orhus, a u Španiji je branio za Uesku i Deportivo La Korunju, pre nego što je pojačao Apolon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci

27.06.2023 19:06

Hoemo PRAVA POJACANJA. Mi NEMAMO NIKAKAV tim.