BEOGRAĐANIN NA PUTU DO MORA DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Zbog kazne stare godinu dana PRIVEDEN na graničnom prelazu!

Autor:

Vesti

01.08.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog neplaćene kazne, beograđanin zaustavljen na putu ka moru.

BEOGRAĐANIN NA PUTU DO MORA DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Zbog kazne stare godinu dana PRIVEDEN na graničnom prelazu!

Foto: Tanjug

Kako je u toku sezona godišnjih odmora, svi oni koji su planirali negde da putuju mesecima ranije su počeli da istražuju o pravilima saobraćaja u zemljama u kojima su planirali da letuju, kao i brojne druge informacije vezane za popularne destinacije.

Ipak, ono što je najvažnije bilo onima koji putu svojim kolima, zasigurno je šta ih može sačekati na graničnim prelazima, kao i kakva su pravila za vozače u Grčkoj i Hrvatskoj, gde su najčešće destinacije naših turista. 

Republika

Foto: Tanjug

Gužve na graničnom prelazu

Na društvenim mrežama se mogu naći brojne priče i razmenjena iskustva onih koji su se susreli sa ponekim neprijatnostima, a sada je svoju priču za Telegraf ispričao i jedan beograđanin M.S. (42) koji je do mora krenuo preko Goradžda i Višegrada, Trebinja... A onda je na graničnom prelazu doživeo neprijatnost kakvoj se nije nadao i to sve zbog prekršaja za koji kaznu nije platio.

- Zaustavlja me saobraćajni policajac, i kaže da ne izlazim iz kola, već pređem direktno pred stanicu koja je bila preko puta. Uradio sam tako, a onda mi je rekao da izađem i pođem sa njim, a da supruga i dete mogu da ostanu u automobilu. Krenuo sam za policajcem iako sam u glavi prevrtao ceo put unazad da se prisetim da li sam negde pogrešio i da li sam možda prebrzo vozio - počinje priču on za pomenuti portal, pa nastavlja:

Republika

Foto: Tanjug

Beograđanin morao da plati kaznu na graničnom prelazu

- Da li ste ovo vi, i da li je ovo vaš automobil - pitao me policajac pokazujući snimak na kompjuteru. Priznao sam, jesam.

Ono što ga je iznenadilo jeste činjenica da je snimak i prekršaj koji je napravio star godinu dana.

- Obrazložili su mi da moram da platim kaznu i da mogu da nastavim dalje. Zanimljivo mi je bilo što su očigledno imali dojavu kada sam prešao granicu i čekali me više od dva i po sata - zaključuje M.S. i upozorova sve one koji planiraju da putuju svojim automobilom da plate sve zaostale kazne pre nego što krenu na put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading