PSŽ SE "RASPADA": Luis Enrike zbog Mbapea napušta "svece" (FOTO)

Autor:

Sport

04.08.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski šampion u velikim problemima zbog situacije oko najboljeg igrača.

PSŽ SE "RASPADA": Luis Enrike zbog Mbapea napušta "svece" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Luis Enrike je seo na klupu Pari Sen Žermena početkom jula, ali već nakon mesec dana, vesti o mogućem napuštanju kluba pre početka sezone potresaju fudbalsku scenu. Ono što je trebalo da bude miran start njegove karijere u Parizu pretvorilo se u izazov koji nije očekivao. Svađa oko budućnosti Kilijana Mbapea, dosegla je tačku koja bi mogla da poremeti i najčvršće planove.

 

 

U svetu fudbala, sukobi između igrača i kluba nisu retkost, ali Mbapeov slučaj je poprimio poseban značaj. On je neosporno jedan od najsvetlijih talenata i svetskih zvezda, a kontroverza oko njegove budućnosti duboko je uzdrmala Pari Sen Žermen. Spekulacije o njegovom odlasku iz kluba već su duže vreme prisutne, a nedavno se povezivao sa Al Hilalom i Real Madridom.

Situacija oko Mbapea donela je nespokoj u redove kluba i postavila pitanja o tome kako će se sve odvijati. Neizvesnost oko ključnog igrača, koji je igrom i rezultatima doprineo uspesima kluba, stvorila je tenziju i neizvesnost na Parku prinčeva.

Dodatno, vesti o potencijalnom odlasku sportskog direktora, Luisa Kamposa, dodaju gorčinu celoj situaciji. Sve to se odvija dok se Enrike tek upoznaje sa svojim timom.

Španski list "Marka" piše da bi ovakav niz događaja mogao naterati Luisa Enrikea na odluku o ostavci. Izvor blizak treneru tvrdi da se on ne oseća sasvim komforno u takvom okruženju. Osećaj nestabilnosti i neizvesnosti koji vlada nije ono što je očekivao kada je preuzeo kormilo ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading