U ZVEZDI NIJE BLISTAO: Bivši napadač crveno-belih na korak do Serije A (FOTO)

Autor:

Sport

04.08.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Crne Gore interesantan "đalorosima".

U ZVEZDI NIJE BLISTAO: Bivši napadač crveno-belih na korak do Serije A (FOTO)

Foto: Republika.rs

Italijanski novinar Đanluka di Marcio donosi vest da je italijanski fudbalski klub Leće izrazio zainteresovanost za napadača Dunajske Strede, Nikolu Krstovića.

 

 

Ekipa Roberta D’Averse se suočavala sa problemima u realizaciji tokom prethodne sezone, što ih je dovelo u opasnu poziciju. Odlučili su da reše ovu bolnu tačku i pojačaju svoj napad, a mladi Krstović (23) je postao potencijalni kandidat.

Iako su pregovori tek u začetku, italijanski klub će se suočiti sa velikim izazovom. Ipak, interesovanje za Krstovića nije ograničeno samo na Italiju - ruski klubovi takođe merkaju spretnog golgetera. Potencijalni problem za Leće leži i u obeštećenju, koje je već pravilo prepreku u pregovorima između Glazgov Rendžersa i Dunajske Strede.

Nikola Krstović, bivši igrač Crvene zvezde, ima aktivan ugovor sa slovačkim klubom do 2027. godine. On je postao važan član crnogorske fudbalske reprezentacije, a i među najvažnijim igračima svoje sadašnje ekipe.

S obzirom na njegov impresivan prosek od jednog gola na svakoj drugoj utakmici, jasno je da će njegovu odsutnost teško nadoknaditi. Za Leće, ovde leži izazov - moraće da razbiju kasu kako bi ostvarili ovu željenu akviziciju. U svakom slučaju, mediji sa "čizme" pažljivo će pratiti dalji tok ovih pregovora i eventualni transfer Nikole Krstovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading