SAZNAJEMO! ISPITUJU SE SUMNJIVE OKOLNOSTI NESREĆE U VALJEVU: Majka rekla da je bebu brat ispekao vrelom vodom, a onda je otkriven NOVI ŠOK detalj

Autor: Republika, S.S.

Hronika

04.08.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pokrenula krivični postupak protiv majke S.N. (25) iz Valjeva, kojoj je beba preminula

SAZNAJEMO! ISPITUJU SE SUMNJIVE OKOLNOSTI NESREĆE U VALJEVU: Majka rekla da je bebu brat ispekao vrelom vodom, a onda je otkriven NOVI ŠOK detalj

Foto: Shutterstock

Slučaj stradanja osmomesečne bebe u Valjevu, koja je 23. jula preminula od opekotina u svojoj kući, preuzelo je Osnovno javno tužilaštvo u tom gradu.

Prema našim saznanjima, policija je pokrenula krivični postupak protiv majke S.N. (25), koja je ćerkicu dovela kobne večeri u bolnicu sa tvrdnjom da ju je stariji brat (3) ispekao vrelom vodom u kadi, dok je ona bila u drugoj prostoriji. Beba je bila u besvesnom stanju sa teškim opekotinama.

- Istražni organi ispituju nekoliko sumnjivih okolnosti te tragedije. Jedna od ključnih je zašto na majci nisu uočene opekotine na rukama, jer je doktorima rekla da je izvukla bebu iz vrele vode kako bi joj pružila pomoć. Stoga se dovodi i sam način stradanja preminule devojčice, a kada se on utvrdi znaće se i za koje delo se tereti majka devojčice - rekao je izvor blizak slučaju za Republiku.

Lekari u Urgentnom centru dali su sve od sebe da spasu život osmomesečnoj bebi, koja je preminula u valjevskoj bolnici pošto je zadobila opekotine tokom kupanja, ali nažalost nisu uspeli. Prema nezvaničnim informacijama, dete je preminulo pošto joj je stalo srce jer nije moglo da izdrži strahovite bolove koje je trpela.

Sve se odigralo u porodičnom domu porodice koja ima četvoro dece. Majka je trenutno trudna i čeka peto dete.

Kako su komšije ispričale nakon tragedije, deca iz ove porodice izgledaju zanemareno.

- Iz njihove kuće se stalno čuje buka, vriska i dečji plač - rekli su susedi.

U slučaj se uključio i Centar za socijalni rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading