ZAJEDNIŠTVO PREOVLADAVA U TAVNIKU: Ekipa je spremna za novu sezonu, uprava je odradila veliki posao na transfer pijaci!

Autor:

Sport

24.08.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešeno je goruće pitanje čuvara mreže.

ZAJEDNIŠTVO PREOVLADAVA U TAVNIKU: Ekipa je spremna za novu sezonu, uprava je odradila veliki posao na transfer pijaci!

Foto: FK Tavnik

Od sjaja do očaja, na ovaj način se mogu opisati poslednje dve takmičarske godine fudbalskog kluba Tavnik, koji se od ove sezone takmiči u Međuopštinskoj ligi FSRO.

Sezonu 21/22 Tavnik je završio na trećoj poziciji na tabeli Raške okružne lige, sa samo dva boda zaostatka za pozicijom koja vodi u zonski rang, ali je samo godinu dana kasnije prvenstvo završio na poslednjem mestu, što je dovelo do napuštanja okruga nakon četiri godine.

Sportski kolektiv Tavnika pokazao je zajedništvo, što se najbolje oslikava u odlaznim transferima za vreme aktuelnog prelaznog roka, opremu kluba razdužio je samo Radisav Milošević koji će karijeru nastaviti u redovima Budućnosti iz Stančića. 

Republika

Foto: FK Tavnik

Najavni poster

Što se tiče novajlija, na mesto šefa stručnog štaba promovisan je MIlenko Ribać, reč je o treneru koji je sa velikim uspehom vodio Napredak iz Gračaca u prethodnim sezonama, kao i omladince sadašnjeg srpskoligaša Reala iz Podunavaca. Igrački kadar je osvežen sa pet novih imena, opremu Tavnika zadužili su Aleksandar Aleksić, Dušan Projović i Stefan Milosavljević koji stižu iz ekipe Jovo Kursula, Nikola Šćepović (Gruža Vitanovac), Vladimir Jovanović (Sloga Obrva) i Jovan Filipović, koji je odlučio da se ponovo aktivira na travnatom tepihu.

U toku pripremnog perioda odigran je veliki broj prijateljskih mečeva u kojima je rezultat bio u drugom planu, ali ne i nebitan. Pred ekipom je sada prvi takmičarski vikend u novoj sezoni, u nedelju od 17 časova sastav Tavnika ugostiće Gružu iz Vitanovca.

Tavnik - Gruža (Vitanovac)

Nedelja, 27. avgust od 17 časova

Stadion "Projana" u Tavniku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading