IVANOVIĆ INTERVENCIJAMA SAČUVAO TRI BODA: Ursule bolje od Dragoševca u jako uzbudljivom i otvorenom meču!

Autor:

Sport

24.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika je bilo na obe strane, ali je na kraju domaćin slavio rezultatom 2:1.

IVANOVIĆ INTERVENCIJAMA SAČUVAO TRI BODA: Ursule bolje od Dragoševca u jako uzbudljivom i otvorenom meču!

Foto: FK Ursule

Juče je na terenu fudbalskog kluba Ursule odigran odloženi susret prvog kola Međuopštinske lige Sever između istoimenog sastava i gostujuće ekipe OFK Dragoševca.

Proteklog vikenda oba tima su upisala poraze na gostovanjima, pa u ovaj meč su igrači ušli sa velikom željom za prvim bodovima u novoj sezoni. Uloga favorita je bila na strani domaćina, gosti su novajlije u ligi, i to je u nekoj meri opustilo igrače Ursule, što ne bi trebalo da se dešava. 

Imali su inicijativu domaći od prvog minuta, i ubrzo su stigli do vođstva. Igrao se 22. minut kada je nakon kornera u kaznenom prostoru gostiju najbolje reagovao Marko Ivanović, 1:0 za Ursule. 

Republika

Foto: FK Ursule

 

Trgli su se i gosti, zaigrali su ofanzivnije i sa par prilika su pripretili golmanu Ivanoviću. Najbolja je viđena u 44. minutu, i ona je i iskorišćena na pravi način, dojučerašnji fudbaler Ursule, Stefan Petrović zatresao je mrežu svog bivšeg tima, 1:1. 

Domaći su u nastavak meča ušli kao i u njegov početak, furiozno, ofanzivno sa velikim presingom i opet im se to isplatilo. Nakon greške zadnje linije Dragoševca, lopta stiže do Ivanovića koji svojim drugim pogotkom vraća prednost na starnu ekipe Ursule, 2.1. 

U poslednjih pola sata susreta igralo se otvoreno na obe strane, domaći su pokušavali da novim pogotkom reše meč, dok su gosti želeli da dođu do novo izjednačenja. Stvorili su igrači Dragoševca dve, tri stopostotne šanse, ali je kapiten domaćih, i po mnogima jedan od najboljih golmana u ligi, Nikola Ivanović odlično sačuvao svoju mrežu.

Ursule - Dragoševac 2:1 (1:1)

Ursule: N. Ivanović, S. Ivanović, Kalambura, Ivković, Vučković, Đinović (od 81' Stanojević), Marinković, Čardić, Ma. Ivanović, Vučković, Mi. Ivanović (od 36' Stoiljković)

Dragoševac: Petrović, Milošević, Vasić, Todorović, Vidojević, Jeremić, Dobrea, Jocić (od 84' Miloradović), M. Petrović, S. Petrović, Jevremović (od 1' Gajić)

Već za tri dana oba tima očekuje novi ligaški meč, Ursule dočekuju ekipu Kupinovca, dok sastav Dragoševca igra pred svojim navijačima protiv Slobode (Šuljkovac).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading