HRTKOVČANI BLIZU NOVOG PEHARA: Preko Jedinstva iz Rume do finala kupa opštine!

Autor:

Sport

23.08.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćeg tima.

HRTKOVČANI BLIZU NOVOG PEHARA: Preko Jedinstva iz Rume do finala kupa opštine!

Foto: FK Hrtkovci

U okviru polufinala Kupa opštine Ruma ekipa Hrtkovci ugostila je sastav Fruške Gore iz Rume.

Domaćin susreta je u prvom kolu Međuopštinske lige Srem "ostao bez utakmice", njihov rival nije imao bonus igrača u sastavu, pa je utakmica registrovana službenim rezultatom. Gosti sa Fruške Gore su na otvaranju nove ligaške sezone upisali poraz pred svojim navijačima, bolji je bio tim Borca 1932 (Martinci), rezultatom 2:1. 

Po teškom vremenu pred oko 100-tinak gledalaca viđena je odlična partija dva dobro pripremljena tima. Bolje su u meč ušli domaći i već u četvrtom minutu su stigli do prednosti, Pjevac je sa golom spojio Danijela Rajdu koji je postigao vodeći pogodak za domaćina, 1:0. 

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, ali je šansi bilo na obe strane. 

Republika

Foto: FK Hrtkovci

Podrška je uvek prisutna

Drugo poluvreme otvoreno je evrogolom u režiji fudbalera Fruška Gore, Gordana Đurđević, sa nekih 20-tak metara poslao je loptu pod prečku, Stjepanović je ostao okamenjen, 1:1.

Konsolidovali su svoje redove domaći i u 68. minutu su stigli do novog vođstva. Centaršut Obrovca iskoristio je Marko Antonić koji je sjajno glavom poslao loptu u mrežu Nikolića, 2:1 za Hrtkovce.

Odmah nakon novog vođstva u redovima domaćina su izvršene tri izmene, što je u mnogome doprinelo stabilnijoj i sigurnijoj igri domaćeg sastava.

Konačan rezultat meča postavljen je u 87. minutu, nakon kornera gostiju, Antonić je glavom uposlio Dejana Savića koji je istrčao šezdesetak metara, nakon čega je uposlio Pjevca koji lagano završava akciju, 3:1.

Hrtkovci - Fruška Gora 3:1 (1:0)

Hrtkovci: Stjepanović, Međed, Savić (od 69' Joldžić), Manojlović, Pjevac, Obrovac (od 69' Kukić), Rudić, Rajda (od 69' Savić), Maksimović, Antonić, Otržan

Fruška Gora: Nikolić, Knežević, Karanfilović, Stojčević, Ninković, Đuršević, Dobić (od 69' Ljubinković), Lošić, Eror (od 46' Živković), Knežević, Gojković (od 25' Stanišić)

U finali Kupa opštine Ruma ekipa Hrtkovca odmeriće snage sa sastavom Jedinstva iz Rume koji je u drugom polufinalu savladao Borac (Stejanovci) minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading