NOVAJLIJA U LIGI STIGAO DO PRVIH BODOVA: Sastav Mekiša je odlično ušao u novu sezonu!

Autor:

Sport

23.08.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su bod u rukama igrači Toplice do 86. minuta.

NOVAJLIJA U LIGI STIGAO DO PRVIH BODOVA: Sastav Mekiša je odlično ušao u novu sezonu!

Foto: FK Mekiš

U okviru prvog kola Nišavske okružne lige ekipa Mekiša ugostila je sastav Toplice iz Šarlinca.

Ova dva tima poslednji put sastala su se u okviru prvog kola Opštinske lige Doljevac u sezoni 19/20 kada je na istom ovom mestu tim Mekiša slavio minimalni trijumf. 

Početak meča protekao je u mirnoj igri na obe strane, klasično ispitivanje snaga je trajalo nešto duže, a onda su krenuli ofanzivni naleti.

Domaći igrači nošeni podrškom navijača, kojih je na ovom susretu bilo oko 60-tak stigli su do vođstva sredinom poluvremena. Nikola Karkić je pogodio mrežu Toplice za vođstvo Mekiša, 1:0. 

Republika

Foto: FK Mekiš

FK Mekiš

Na obe strane je tokom prvih 45 minuta izvršena po jedna prinudna izmena, pa za vreme pauze promena nije bilo.

U drugom poluvremenu gosti su pokušavali da dođu do izjednačenja, dok su domaći njihove nalete znalački odbacivali, ipak, pad koncentracije u redovima Mekiša doveo je do izjednačenja na meču. Ljubiša Nikolić je u 80. minutu pogodio za 1:1. 

Izašli su domaći dosta visoko od primljenog gola, pokušali su da što pre dođu do ponovnog vođstva, koje bi ih dovelo do osvajanja celog plena i uspeli su u tome. Igrao se 86. minut kada je Vuk Stamenković pogodio za konačnih 2:1 u korist ekipe Mekiš.

Mekiš - Toplica (Šarlinac) 2:1 (1:0)

Mekiš: Jovanović, Krstić, Dodić, Pavlović, Zdravković, Stamenković, Stojanović (od 80' Nedeljković), A. Đorđević, Karkić (od 75' N. Đorđević), Grozdanović (od 25' Milić), V. Đorđević

Toplica: Mi. Mitić, Kocić, Stojanović, Mitrović, D. Nikolić, Lj. Nikolić, Janković, Stojiljković, Stojanović (od 35' Ma. Mitić), Đ. Nikolić

U sledećem kolu ekipa Mekiša gostuje Slogi (Korman), dok sastav Toplice dočekuje Radnički 1924 iz Kočana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading