PRILIKA JE BILO, ALI GOLOVI SU IZOSTALI: Hajduk i ČSK podelili bodove na otvaranju nove sezone!

Autor:

Sport

23.08.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su sa igračem manje igrali punih sat vremena.

PRILIKA JE BILO, ALI GOLOVI SU IZOSTALI: Hajduk i ČSK podelili bodove na otvaranju nove sezone!

Foto: FK Hajduk 1932

Proteklog vikenda na stadionu u Šimanovcima u okviru prvog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Hajduka 1932 ugostila je sastav ČSK-a (Čortanovci).

Pred oko 150 gledalaca viđena je odlična fudbalska predstava u koju su bolje ušli gostujući igrači. Imali su fudbaleri ČSK-a loptu u svom posedu, kontrolisali su utakmicu, ali nisu uspeli da dođu do pogotka.

Bitan detalj na meču odigrao se u 29. minutu kada je nakon neopreznog starta Nemanja Jočić, fudbaler ČSK-a, zaradio direktan crveni karton, što je goste ostavilo sa deset fudbalera u polju.

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, pokušali su domaći da iskoriste brojčanu nadmoć, ali su se gosti odlično držali. Za vreme pauze izvršene su dve promene u redovima domaćina, dok su gosti nastavili bez izmena.

Republika

Foto: FK Hajduk 1932

 

U drugom poluvremenu gosti su promenili pristup meču, igrali su ofanzivnije i stvarali su prilike pred golom Tuvedžića, ali su šutevi uglavnom išli van okvira gola. 

I pored brojačnog deficita, fizička spremnost gostiju je došla do izražaja i mogli su i oni do pogotka, ali nije bilo sreće u završnici akcija.

Utakmica sa dosta prilika i udaraca ka golu rivala je na kraju završena najnepopularnijim rezultatom među fudbalskim navijačima, 0:0.

Hajduk 1932 (Šimanovci) - ČSK (Čortanovci) 0:0

Hajduk 1932: Uzelac, Predragović, Tomić (od 80' Milovanović), Glavonjić, Vidakov, Ivković (od 46' Belić), Maksić (od 90' Lemajić), Čavić, Vasivljević, Glavonjić (od 46' Nikolić), Petrović

ČSK: Tuvedžić, Pejić, D. Subotin, Popović, N. Subotin (od 68' Mirković), Stamenković, Dragičević, Simić, D. Subotin (od 68' Terzić), Kovačević, Jočić 

U sledećem kolu ČSK dočekuje ekipu Brestača, dok sastav Hajduka ide na noge ekipi Mladosti iz Buđanovaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading