MOGUŠ SE VRAĆA KUĆI: Bivši kapiten Velike Moštanice je opet na dobro poznatoj adresi!

Autor:

Sport

23.08.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave.

MOGUŠ SE VRAĆA KUĆI: Bivši kapiten Velike Moštanice je opet na dobro poznatoj adresi!

Foto: FK Velika Moštanica

Uprava kluba vredno radi kako bi ekipa u prvenstvo, koje počinje prvog vikenda meseca septembra ušla što spremnija. 

U dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka opremu Velike Moštanice obukla su dva nova fudbalera. Aleksa Puletić vezni fudbaler, bivši đak Crvene zvezde, koji je kroz karijeru bio član IMT-a, Ušća i Karađorđa iz Topole rešio je da karijeru nastavili u redovima člana Međuopštinske lige Beograd (grupa A). Nakon Puletića uprava je promovisala i Nikolu Zajića, iskusnog levog beka koji je dobro poznato lice po beogradskim terenima.

Najnovija akvizicija uprave za predstojeću sezonu je Marko Moguš (35) koji je prethodnih šest meseci bio član ekipe Velike Borak, u koju je otišao upravo posle šestogodišnje epizode u redovima Velike Moštanice. Marko je bio kapiten Moštanice dugi niz godina, proveo je polusezonu u drugoj sredini, ali je sada odlučio da se vrati "kući". 

Pored svojih igračkih kvaliteta Moguš će doprineti dosta svojim iskustvom, stavom kao i u autoritetom nad ostalim igračima. Marko je veoma cenjen fudbaler gde god da ode, kroz karijeru je bio član BSK-a iz Baćevca, Rakovice, Resnika i Policajca.

Ekipa Velike Moštanice novu sezonu otvara 3. septembra kada od 16 časova i 30 minuta igra pred svojim navijačima sa sastavom Milutinca iz Zemuna. Prošlogodišnje osvajanje četvrte pozicije na tabeli je svakako uspeh, ali je uprava za novu takmičarsku godinu postavila i više ciljeve, pre svega da se nadmaši dostignuće iz prošle sezone.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading