OSETNO POJAČANI ULAZE U NOVU SEZONU: Nekadašnja nada Crvene zvezde biće uzdanica kluba u borbi za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2023

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanja koja garantuju bolja ostvarenja u predstojećoj sezoni...

OSETNO POJAČANI ULAZE U NOVU SEZONU: Nekadašnja nada Crvene zvezde biće uzdanica kluba u borbi za vrh tabele!

Foto: FK Velika Moštanica

Fudbaleri Velike Moštanice prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od 13 pobeda, šest remija i pet poraza, ali svi u klubu se nadaju da će predstojeće takmičenje doneti i iskorak kada je u pitanju plasman na tabeli.

U tom cilju klub je angažovao pojačanje u veznom redu.

Reč je o dvadesetjednogodišnjem Aleksi Puletiću igraču koji je prošao kompletnu školu beogradske Crvene zvezde i koji je nakon nastupa za novobeogradske klubove IMT i Ušće, nosio opremu Karađorđa iz Topole iz kojeg i stiže u redove člana šestog stepena srpskog klupskog fudbala.

- Aleksa Puletić:

Datum rođenja: 11. oktobar 2001. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), IMT (Novi Beograd), Ušće (Novi Beograd), Karađorđe (Topola)

Foto: FK Velika Moštanica

Poslednja akvizicija Velike Moštanice - Nikola Zajić

 

Pored Puletića, Velka Moštanica je angažovala još jednu akviziciju za novu sezonu. U pitanju je Nikola Zajić koji igra na poziciji levog beka. Karakteriše ga velika brzina i sjajan pregled igre, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za Železnik, Rad, Lokomotivu, Sremčicu, Dunav iz Starih Banovaca, Stepojevac, BSK Batajnicu i Komgrap.

Kada je reč o novom šampionatu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", takmičenje počinje prvog vikenda u mesecu septembru, a prvu utakmicu Velika Moštanica će odigrati na svom terenu protiv zemunskog Milutinca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading