JOŠ JEDNA LETNJA AKVIZICIJA: Nakon dresa beogradskih crno-belih, poneće opremu kluba sa zapada Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Mihajlovca i dalje jača svoje redove.

JOŠ JEDNA LETNJA AKVIZICIJA: Nakon dresa beogradskih crno-belih, poneće opremu kluba sa zapada Srbije!

Foto: OFK Mihajlovac

Fudbaleri OFK Mihajlovca na startu takmičarske sezne 2023/24 u okviru Srpske lige Zapad poraženi su u Novom Pazaru od ekipe Jošanice rezultatom 1:2, ali klupsko rukovodstvo i dalje užurbano radi na formiranju igračkog kadra za godinu pred nama.

Ekipu su tokom letnje pauze već pojačali Marko Milić (GFK Dubočica Leskovac), Uroš Vasić (OFK Žarkovo), Miloš Ostojić (Mladi radnik 1926 Požarevac), Sreten Đorđević (Radnički 1923 Kragujevac) i Vanja Pavlović (OFK Vršac), a sada se na treninzima kluba iz Mihajlovca pojavilo i novo lice.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem Nikoli Bjelanoviću koji igra na poziciji desnog beka, a koji u klub stiže iz beogradskog BASK TEK-a.

Igrački je prohodao u FK Bane iz Raške, a tokom dosadašnje karijere zabeležio je i jedan nastup u superligaškom karavanu nastupajući za ivanjički Javor-Matis.

Foto: OFK Mihajlovac

U OFK Mihajlovcu se nadaju uspešnoj sezoni

 

- Nikola Bjelanović:

Datum rošenja: 7. novembar 1997. godine

Mesto rođenja: Raška

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Bane (Raška), Bežanija U-19 (Beograd), Lokomotiva (Beograd), JAvor-Matis (Ivanjica), IMT (Novi Beograd), Sremčica (Beograd), Zvezdara (Beograd), BASK TEK (Beograd)

Kada j reč o nastavku sezone u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana, OFK Mihajlovac će prve bodove u takmičarskoj 2023/24 godini, tražiti narednog vikenda kada će dočekati Real iz Podunavca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading