NAPADAČ JE STIGAO: Nekadašnje dete Partizana parafiralo ugovor - adut u borbi za titulu biće centarfor koji dolazi iz Kirgistana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi potpis u gradu na obalama Lima.

NAPADAČ JE STIGAO: Nekadašnje dete Partizana parafiralo ugovor - adut u borbi za titulu biće centarfor koji dolazi iz Kirgistana!

Foto: FK FAP Priboj

Takmičenje u okviru zapadne grupe srpkoligaškog karavana u sezoni 2023/24 startovalo je prethodnog vikenda, a već u prvom kolu, jedan od glavnih favorita za šampionski pehar, ekipa FAP Priboja zabeležila je trijumf u derbiju kola protiv Poleta iz Ljubića rezultatom 2:0.

Gotovo 1.500 ljubitelja fudbala prisustvovalo je premijernom trijumfu "kamiondžija" u novoj sezoni, ali istovremeno, rukovodstvo pribojskog kluba svesno je da u borbi za vrh tabele, klub mora da poseduje igrački kadar koji će u svakom trenutku moći da odgovori na zadate obaveze.

U tom cilju, "nova lasta je sletela" u grad na Limu.

Reč je o iskusnom tridesettrogodišnjm centarforu Miroslavu Markoviću koji u redove FAP-a stiže iz Kirgistana u kojm je proveo prethodnu polusezonu nastupajući za Dordoj Biškek.

Marković je ponikao u redovima beogradskog Partizana, ali je gotovo kompletnu profesionalnu karijeru proveo u inostranstvu. Nastupao je u sloveniji, Češkoj Republici, Slovačkoj, Grčkoj, Rusiji, Maroku, Uzbekistanu i već pomenutom Kirgistanu.

Tokom prethodne polusezone u dresu Dordoj Biškeka, odigrao je devet mečeva u Premijer ligi Kirgistana i tom prilikom bio strelac dva pogotka uz jdnu asistenciju.

Foto: FK FAP Priboj

Navijači u Priboju će od njega mnogo očekivati

 

- Maroslav Marković:

Datum rođenja: 4. novembra 1989. godine

Mesto rođenja: Aranđelovac

Pozicija u timu: centarfor

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Krka (Slovenija), Banjik Ostrava (Češka Republika), Časlav (Češka Republika), Grafin Vlasim (Češka Republika), Viktorija Žižkov (Češka Republika), Dukla Prag (Češka Republika), Ružomberok (Slovačka), Češke Buđevice (Češka Republika), Zbrojovka Brno (Češka Republika), AEL Kaloni (Grčka), Slovan Liberec (Češka Republika), Bohemijans 1905 (Češka Republika), SKA Habarovsk (Rusija), Hasania (Maroko), Inđija (Inđija), Baltika Kaljiningrad (Rusija), Surkhon (Uzbekistan), Rad (Beograd), Dordoj Biškek (Kirgistan)

Da podsetimo, kada je reč o narednim obavezama sportskog kolektiva iz Priboja, ekipa FAP-a će i u drugoj rundi trećeg stepena srpskog klupskog fudbala biti domaćin, a ovoga puta na Gradski stadion stiže valjvska Budućnost Krušik 2014. Meč je na programu u subotu 26. avgusta sa početkom od 17 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading