ODLAZAK NAKON SAMO DVA ODIGRANA KOLA: Nekadašnja vedeta Partizana napustila klupu - klub će morati hitno da reaguje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loši rezultati na startu sezone ulovili su promenu šefa stručnog štaba.

ODLAZAK NAKON SAMO DVA ODIGRANA KOLA: Nekadašnja vedeta Partizana napustila klupu - klub će morati hitno da reaguje!

Foto: Starsport

Fudbaleri BSK 1926 iz Baćevca, prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" okončali su na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim učinkom kao i šampion OFK Budućnost iz Dudovice, čime su obezbedili plasman u viši rang takmičenja, Beogradsku zonu.

Međutim, start u zonskom rangu takmičenja nije bio prema očekivanjima i doneta je odluka da se nakon samo dva odigrana prvenstvena meča, prekine saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba.

Na startu nove sezone u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, BSK 1926 je poražen rezultatom 0:2 od ekipe OFK Žarkova, da bi u subotu 19. avgusta bolji od Baćevčana bili i fudbaleri Umke koji su slavili rezultatom 3:1. Nakon meča, dosadašnji šef stručnog štaba Srđa Knežević je podneo neopozivu ostavku.

Kako je istakao nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana, rezultati na startu nove takmičarske godine, nisu na željenom nivou i klubu je neophodna šok terapija kako bi u nastavak borbi za bodove, zabeležil iono što u klubu očekuju.

Foto: Starsport

Bespoštedne borbe Srđa Knežević je vodio i u Večitom derbiju protiv Crvene zvezde

 

- Srđa Knežević:

Datum rođenja: 15. april 1985. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Obilić (Beograd), Bežanija (Beograd), Partizan (Beograd), Legija Varšava (Poljska), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Hapoel Akre (Izrael), Rad (Beograd), Nagasaki (Japan), OFK Beograd (Beograd), Agrotikos Asteras (Grčka), Novi Pazar (Novi Pazar), OFK Žarkovo (Beograd)

Trenerska karijera: Jedinstvo (Ub), Prva Iskra (Barič), BSK 1926 (Baćevac)

Na rukovodstvu kluba je sada veliki zadatak da pronađu adekvatno rešenje na poziciji trenera, a ekipu već narednog vikenda očekuje teško gostovanje u Malom Mokrom Lugu protiv Crvene zvezde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading