NA DERBI BEZ KAPITENA I NAJBOLJEG STRELCA: I pored svih problema Kosovo iz Zvezdana sa puno optimizma ulazi u predstojeći susret - cilj su tri boda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska poslastica sledi već na premijeri...

NA DERBI BEZ KAPITENA I NAJBOLJEG STRELCA: I pored svih problema Kosovo iz Zvezdana sa puno optimizma ulazi u predstojeći susret - cilj su tri boda!

Foto: Privatna arhiva/Milan Mirković

Utakmicama u Kalni gde su se sastale ekipe Midžora i Šljivara (6:1) i Grljanima gde su Rudar Vrška Čuka i Osnič reizirali rezultatom 2:2, startovala je nova sezona u okviru Zaječarske okružne lige.

Već u prvom kolu na programu je derbi koji će se odigrati u Podgorcu gde će domaća ekipa Malinika dočekati sastava Kosova iz Zvezdana.

Kako su istakli iz redova Kosova, klub odlazi u Podgorac sa namerom da osvoji tri boda, ali se takođe ističe da na ovom meču neće nastupiti kapiten i najbolji strelac ekipe Milan Mirković.

On se nalazi u Crnoj Gori i svojim saigračima šalje pozitivne vibracije kako bi u predstojećem susretu pružili sve što mogu i na kraju se radovali prvim bodovima u novoj sezoni, a posebnojer se navedeni susret igra upravo na dan kada kapiten Mirković proslavlja rođendan.

Foto: Privatna arhiva/Milan Mirković

Dres FK Kosovo iz Zvezdana

 

- Zaječarska okružna liga, 1. kolo:

Malinik (Podgorac) - Kosovo (Zvezdan)

Stadion: FK Malinik

Datum: Nedelja, 20. avgust

Početak: 17 časova

Uoči predstojećeg meča trener Stanojević je izjavio:

- Nadam se dobrom rezultatu na startu Zaječarske okružne lige. Već u narednoj rundi vraća nam se Mirković i tada za nas neće biti brige. U drugom kolu na našem terenu, tzv. "tvrđavi", koja je neosvojiva dočekujemo Rudar Vršku Čuku iz Grljana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading