SVI ZNAJU KOJI JE NAŠ CILJ: Nekadašnji fudbaler Partizana nema dilemu kada je aktuelna sezona u pitanju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimizam provejava "Lagatorom".

SVI ZNAJU KOJI JE NAŠ CILJ: Nekadašnji fudbaler Partizana nema dilemu kada je aktuelna sezona u pitanju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Loznice prethodnu takmičarsku godinu u okviru Prve lige Srbije, okončali su na 13. poziciji sa 41 osvojenim bodom što nije bilo dovoljno da se ekipa sa "Lagatora" i od ove jeseni nađe u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Tokom letnje pauze tinjala je nada da zeleno-beli ipak mogu sačuvati status, ali su svi snovi raspršeni odlukom Fudbalskog saveza Srbije, tako da će klub koji će uskoro zaigrati i na novom, velelepnom sportskom objektu, već ovog vikenda morati da krene u žetvu bodova u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Jedan od onih koji će predstavljati okosnicu novog tima Loznice, jeste iskusni tridesettrogodišnji centarfor Nemanja Kojić koji iza sebe ima i dva osvojena šampionska pehara sa ekipom beogradskog Partizana (2013. i 2015.)

Uoči nove sezone, Kojić je izjavio:

- Ostao sam bez dvumljenja u Loznici. Vreme je da vratim podršku mojim sugrađanima, koju sam imao tokom čitave dosadašnje karijere. Želim napraviti uspeh sa Loznicom, a svima je poznato koji je naš cilj, a ka njegovom ostvarenju krećemo od duela protiv Takova.

Foto: Starsport

Nemanja Kojić u periodu dok je nosio opremu beogradskog Partizana

 

- Nemanja Kojić:

Datum rođenja: 3. februar 1990. godine

Mesto rođenja: Loznica

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Rad (Beograd), Partizan (Beograd), Gazijantep (Turska), Radnički (Niš), Istanbulspor (Turska), Ordabaši (Kazahstan), Tokio Verdi (Japan), Napredak (Kruševac), Bajlis (Albanija), Dečić Tuzi (Crna Gora), PSS Sleman (Indonezija), Zvijezda 09 Bijeljina (Bosna i Hercegovina), Loznica (Loznica)

Premijerni susret između Loznice i Takova iz Gornjeg Milanovca odigraće se u subotu 19. avgusta sa početkom od 17.30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading