DA LI JE VREME DA SE ALARM OGLASI? Nakon startnog neuspeha, Novobeograđani i sezonu na svom terenu započeli porazom! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva meča i isto toliko poraza, premalo je za klub takvog renomea.

DA LI JE VREME DA SE ALARM OGLASI? Nakon startnog neuspeha, Novobeograđani i sezonu na svom terenu započeli porazom! (VIDEO)

Foto: FK Brodarac

Novobeogradski Brodarac i u aktulenu sezonu ušao je sa jasnim ciljem da se bori za sam vrh beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ali početni rezultati i ne idu u prilog navedenim stremljenjima.

U premijeri na stadionu u Ulici Vojislava Ilića, Brodarac je rezultatom 1:2 poražen od ekipe Sinđelića, ali svakako su svi u klubu očekivali da prvi susret na starom Sajmištu bude obeležen osvajanjem tri boda i pored činjenice da su u poslednjih pet mečeva protiv ekipe Teleoptika zabeležili svega jedan remi i čak četiri poraza uz gol koeficijent 2:13.

Tokom prvih 45 minutai igre, pogodaka nije bilo, ali su prava uzbuđenja viđena u nastavku susreta.

Igrao se 57. minut susreta kada je Marko Lekić matirao Merdana Ganića i doveo "optičare" do prednosti. Pre toga je Marko Borovič iz povoljne prilike pogodio stativu, ali se lopta odbila do strelca pogotka koji je loptu glavom smestio u mrežu.

Samo sedam minuta kasnijem drugi žuti, a samim tim i crveni karton dobija fudbaler Teleoptika Uroš Petrović i činilo se da će domaćin uspeti da iskoristi brojčanu prednost na terenu i stigne barem do poravnanja rezultata i jednog  boda, ali se to nije dogodilo.

U poslednjim trenucima susreta Marko Simović uspeva po drugi put da zatrese mrežu Novobeograđana i donese veliko slavlje zemunskoj ekipi, a najzaslužniji i za ovaj pogodak bio je Borović koji je sjajno uposlio svog saigrača.

 

 

- Srpska liga Beograd, 2. kolo:

Brodarac (Novi Beograd) - Teleoptik (Zemun) 0:2 (0:0)

Strelci: M. Lekić u 57. i M. Simović u 90. minutu za Teleoptik

Stadion: FK Brodarac, Novi Beograd

Sudija. Uroš Bakić

Žuti kartoni: L. Ilić, M. Vučetić (Brodarac); U. Petrović (2), U. Knežević, Đ. Petrović, M. Simović (Teleoptim)

Crveni karton: U. Petrović (Teleoptik)

Brodarac (Novi Beograd): Ganić, Manov, Vukašinović, L. Ilić (Nović), Vranješ (Sretenović), Dacić, Zečević (V. Ilić), Bašanović, Aleksić, Milošević, Vučetić. Trener: Vladimir Kašić

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, Đoršević (Moračanin), Radojević, Borović, Ćalić, Lekić (Simović), Đ. Petrović (Đurić), Miladinović (Knežević), Cvetojević, U. Petrović, Čermelj (Bogosavljević). Trener: Strahinja Pandurović

Fudbaleri Brodarca nakon dva odigana kola na svom kontu nemaju niti jedan osvojeni bod, a narednog vikenda očekuje ih gostovanje ekipi GSP Polet Dorćol. Sa druge strane, Teleoptik u ovom momentu ima maksimalan učinak od šest bodova i gol razliku 4:0, a u narednom prvenstvenom duelu dočekaće ekipu Rada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading