GENERALNA PROBA JE USPELA: Uoči istorijskog duela, klub se obratio javnosti saopštenjem - navijači ovo moraju znati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.08.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se ispišu nove stranice klupske istorije.

GENERALNA PROBA JE USPELA: Uoči istorijskog duela, klub se obratio javnosti saopštenjem - navijači ovo moraju znati!

Foto: Instagram.com/printscreen

Leskovačka GFK Dubočica na startu prvoligaškog karavana u sezoni 2023/24 poražena je na Novom Beogradu od ekipe Radničkog rezultatom 0:2, da bi prethodnog vikenda u Inđiji stigli i do prvog boda, remiziravši u duelu protiv zeleno-belih, 2:2.

Međutim, ono što mnogo više u ovom momentu zaokuplja pažnju ljubitelja fudbala u "srpskom Mančesteru", jeste činjenica da će u ponedeljak 21. avgusta sa početkom od 20 časova biti odigrana istorijska, prva zvanična utakmica na novoizgrađenom stadionu.

Uoči navedenog spektakla klub je organizovao i generalnu probu tokom koje su ljubitelji sporta mogli da se upoznaju sa novih sportskim objektom i da se u revijalnom duelu prvotimaca sa kadetima leskovačkog kluba, uvere u sve ono što leskovačka fudbalska lepotica donosi kako sportu, tako i celokupnom gradu.

 

 

S obzirom da je interesovanje za predstojeći prvenstveni meč protiv RFK Novog Sada 1921, veliko, klub se danas obratio javnosti saopštenjem:

- Vreme je da pokažemo da Leskovac voli fudbal i zaslužuje fudbalski stadion. Shodno navedenom, obaveštavamo navijače i sve ljubitelje sporta da prodaja karata za meč 3. kola Prve lige Srbije između GFK Dubočice i RFK Novog Sada 1921, počinje u četvrtak 17. avgusta. Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti u kafeu "Trg" (četvrtak-nedelja, od 10 do 20 časova), Štandu na gradskom trgu (petak i subota od 19 do 23 časa) i na stadionu, glavni VIP ulaz (na sam dan utakmie). Cena karte za sve tribine iznosi 300 dinara.

Foto: GFK Dubočica

Karte za istorijski spektakl se puštaju u prodaju

 

Za očekivati je da će veliki broj ljubitelja fudbala prisustvovati predstojećem meču, a treba podsetiti da će se na novom stadionu uskoro igrati i evropski kupovi. Ekipa beogradskog Čukaričkog će svoj mečeve na međunarodnoj sceni igrati upravo na stadionu u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading