VAŽNO OBAVEŠTENJE: Navijači ovo moraju znati - već danas, SVI NA STADION!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kucnuo je čas da se istorija proživi...

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Navijači ovo moraju znati - već danas, SVI NA STADION!

Foto: GFK Dubočica

Leskovačka GFK Dubočica na startu nove sezone u okviru Prve lige Srbije odigrala je dva meča na gostujućim terenima. Na premijeri Leskovčani su poraženi od novobeogradskog Radničkog rezultatom 0:2, da bi u subotu 12. avgusta načinili možda i iznenađenje, otkinuvši bod u Inđiji gde je susret protiv Inđije Toyo Tires okončan rezultatom 2:2.

Čini se da su navedena ostvarenja fudbalera iz "srpskog Mančestera" u senci onoga što se nestrpljivo očekuje, a što će se konačno dogodini predstojećeg vikenda.

Naime, u okviru 3. kola drugog stepena srpskog klupskog fudbala, GFK Dubočice će dočekati ekipu RFK Novog Sada 1921, a navedeni susret će biti upisan zlatnim slovima u klupskim analima, kao prvi, istorijski meč na novoizgrađenom stadionu.

Uoči navedenog događaja, medijima se obratila i GFK Dubočica, a saopštenje prenosimo u celosti:

- U ponedeljak 14. avgusta sa početkom od 20 časova na Gradskom stadionu "Dubočica" biće odigrana simulacija utakmice sa igračima kadetskog uzrasta, kako bi se implementirao VAR sistem i ujedno isprobali svi sistemi na stadionu (ulaz na stadion, reflektori, razglas, semafori, sistem očitavanja karata,...). Za ovaj događaj predviđeno je oko 200 karata koje će biti podeljene ispred stadiona, kako bi zainteresovani mogli da uđu na stadion, a nakon toga će ulaz biti slobodan. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane da dođu i pomognu kako bi simulacija uspela.

Foto: GFK Dubočica

Važno obaveštenje svim navijačima u Leskovcu

 

Nadamo se da će se navijači leskovačkog kluba, ali i svi ljubitelji fudbala u ovom gradu, odavati na poziv klupskog rukovodstva i da će prisustvovati istorijskom trenutku koji se sa nestrpljnjem očekuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading