CRVENO-BELI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Nakon brzih golova, pobednik je rešen "sa kreča" pred kraj susreta!

Autor:

Sport

12.08.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinđa i Brodarac pružili odličan meč.

CRVENO-BELI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Nakon brzih golova, pobednik je rešen "sa kreča" pred kraj susreta!

Foto: CNDP PHOTO

U okviru prvog kola Srpske lige Beograd danas se od 10 časova na stadionu Sinđelića iz Beograda odigrao susret između istoimenog domaćina i gostujućeg sastava Brodarca.

Pred oko 100 gledalaca oba tima su od prvog minuta krenula napadački, na gol više što je rezultiralo brzim golovima na obe strane.

Sedam minuta nakon prvog polaska sa centra zatresla se mreža golmana domaćih, Markovića, Brodarac je stigao do prednosti golom mladog Marka Vranješa, 1:0 za goste.

Rani zaostatak nije demotivisao domaćina, zaigrali su igrači trenera Ćuluma ofanzivije i ubrzo su stigli do izjednačenja. Igrao se 13. minut kada je još jedan mladi igrač na meču, Milan Kolarević pogodio za beogradske crveno-bele, 1:1.

Do odlaska na desetominutni odmor promene rezultata nije bilo, vredi napomenuti da je tokom prvog poluvremena glavni sudija Aćimović pokazao tri žuta kartona, jedan domaćim, i dva gostujućim igračima.

Na startu drugog dela igre izvršena je jedna izmena u redovima Brodarca, dok su domaćini izašli sa startnih 11 na nastavak meča. 

Zaigrali su opreznije igrači na obe strane terena, nije bilo toliko rizika, dok su se opasni napadi rivala brzo prekidali faulovima. Nakon jednog prekršaja u kaznenom prostoru Brodarca sudija Aćimović je pokazao na belu tačku u korist Sinđelića. Odgovornost za crveno-bele preuzeo je Nemanja Obradović, koji je uspeo da pošalje loptu iza leđa golmanu Ganiću, 2:1 za domaćina.

Rastrčali su se gosti do kraja meča, pokušali su da dođu do gola i da meč uvedu u neizvesnu završnicu, ali su domaći odlično kontrolisali loptu na svojoj polovini. Odmah po prvom vođstvo šef stručnog štaba Sinđelića izvršio je tri izmene, što je doprinelo stabilnijoj igri.

Republika

Foto: CNDP PHOTO

Milan Ćulum, trener Sinđelića

Sačuvali su minimalnu prednost domaći, poveli su prvi put u 75. minutu što je bilo dovoljno za osvajanje sva tri boda.

Sinđelić (Beograd) - Brodarac 2:1 (1:1)

Sinđelić: Marković, Dragojlović (od 78' Mašić), Radoičić (od 67' Milisavljević), Obradović, Savić, Kolarević, Tošković (od 78' Radlovački), Civrić (od 78' Đuričić), Andrić (od 88' Lazić), Ačanski, Đorđević

Brodarac: Ganić, Milanović (od 46' Aleksić), Vukašinović, Ilić, Vranješ (od 67' Nović), Sretenović, Dacić (od 67' Manov), Zečević, Bašanović, Milošević, Vučetić

Trener domaćih, Milan Ćulum je za naš portal posle meča poručio:

- Brodarac je dobra ekipa, dobro su organizovani i imaju određeni kvalitet, ali možemo biti danas zadovoljni rezultatom i igrom. U svakom segmentu igre smo bili dobri, loše smo otvorili utakmicu, primili smo gol iz kornera jako rano, ali smo uspeli da se uzdignemo. Pobeda i preokret nam daju vetar u leđa za dalje, igrači polako shvataju ono što tražim od njih i to me najviše raduje. U narednim mečevima ćemo biti sve bolji i bolji, cilj je da igramo dobar fudbal, brz, agresivan, uvek na gol više i da iz te igre stižemo do rezultata. 

U sledećem kolu Sinđelić gostuje ekipi Rada, dok sastav Brodarca dočekuje Teleoptik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading