DESPOTI PROMOVISALI PRVE NOVAJLIJE: Očekuje se da se oformi respektabilan igrači kadar za novu sezonu!

Autor:

Sport

12.08.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janković i Rajčić predstavljeni.

DESPOTI PROMOVISALI PRVE NOVAJLIJE: Očekuje se da se oformi respektabilan igrači kadar za novu sezonu!

Foto: FK Resavski Despoti Vitance

Fudbalski kolektiv Resavskih Despota imao je "sreće" pa će i sledeće godine biti član MFL-a.

Ekipa sa adresom u Vitancu je počela sa takmičenjem u sezoni 21/22 i odmah je stigla do šampionskog pehara u Opštinskoj ligi Rešava, što je dovelo do plasmana u viši rang. Rezultati u Međuopštinskoj ligi Sever nisu bili sjajni, učinak od četiri trijumfa, jednog remija i 21 poraza bio je dovoljan za fenjersku poziciju na tabeli, ali se zbog odustajanja timova pojavila opcija da ostanu u ligi, koja je prihvaćena.

Što se tiče dolaznih transfera, za sada je uprava promovisala dva igrača. Prelazni rok otvorio je dolazak Save Jankovića (21), reč je o krilnom napadaču koji dolazi iz redova Partizana iz Glogovca. Kroz karijeru Sava je nastupao i za Dobru Vodu, Jasenovo i Orlove iz Jasenova.

Druga akvizicija uprave kluba je David Rajčić (25), igrač koji bi trebao da donese veliku sigurnost mlađima saigračima. Rajčić se posle šest meseci provedenih u redovima Rudara (Plažane) vraća u opremu Resavskih Despota, kroz karijeru je bio član i 15. Avgusta 1950 iz Lomnice i Napretka iz Zlatova.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading