TRILING ODLIČNIH NOVAJLIJA: BSK se odlično pojačao za novu sezonu!

Autor:

Sport

12.08.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podmlađen je tim.

TRILING ODLIČNIH NOVAJLIJA: BSK se odlično pojačao za novu sezonu!

Foto: Facebook.com

Započeće tim iz Belanovca svoju petu vezanu sezonu u Jablaničkoj okružnoj ligi sledeće nedelje. 

Fudbalski klub BSK je u prošloj takmičarskoj godini sa učinkom od deset trijumfa i 20 poraza stigao do plasmana na 13. poziciju na tabeli, što je bilo dovoljno za opstanak u ligi. Ekipa je sa 30 bodova bila na četiri boda udaljenosti od opasne zone.

Ubrzo posle kraja prvenstva, uprava kluba je obradovala svoje simpatizere prvim dolaznim transferom, Ranko Vojinović (19), reč je o mladom i perspektivnom igraču koji igra na poziciji beka i krila, što će u velikoj meri olakšati posao treneru Stojkoviću, zbog taktike u formaciji 3-5-2. Vojinović je dete ekipe Radan iz Lebana, gde je stigao da upiše i minute u Zoni Jug.

Druga akvizicija uprave kluba je Miljan Stanković (18) koji kao i Vojinović stiže iz redova Radana, igra na poziciji klasičnog napadača, pretstavlja "bonus igrača", što je jako bitno, jer je BSK bio u deficitu po tom pitanju prošle sezone.  

Seriju dosadašnjih predstavljenih novajlija zatvara Kristijan Simonović (21), vezni igrač kome nisu strani ni zadaci u odbrambenoj liniji. Ponikao je Simonović u Dubočici, nakon toga je branio boje Navalina, Napretka 1986 (Bogojevce), Moravca (Pečenjevce) i Mladog Borca iz Živkova, odakle i dolazi u Belanovce. 

Sastav BSK-a je u dosadašnjem toku priprema odigrao tri prijateljska meča i upisao je maksimalan učinak. Sutra (nedelja, 13. avgust) ih očekuje generalna proba protiv Sloge iz Lipnice, dok sledećeg vikenda startuje prvenstvo Jablaničke okružne lige. BSK u prvom kolu dočekuje Jedinstvo iz Grdelice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading