POSLE SEDAM GODINA U ZONI: Obilić jača svoje redove na svim nivoima!

Autor:

Sport

11.08.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jača se igrački kadar, ali i ostale strukture kluba.

POSLE SEDAM GODINA U ZONI: Obilić jača svoje redove na svim nivoima!

Foto: FK Obilić Živica

Posle perioda u Međuopštinskoj ligi Dunav i Braničevskoj okružnoj ligi ekipa Obilića stigla je prošle sezone do plasmana koji  je obezbedio povratak u zonski rang posle sedam godina.

Fudbalski klub iz Živica je sa učinkom od 22 trijumfa, četiri remija i dva poraza stigao do šampionskog pehara u okružnoj lige, što je dovelo i do plasmana u Podunavsko-šumadijsku zonu. Uprava kluba je za vreme aktuelnog prelaznog roka bila jako vredna, i kao rezultat toga je došlo do promocije dosta novih lica u igračkom kadru.

Prelazni rok otvoren je dolaskom golmana, Nikole Milivojevića  (Rudar Kostoloac) i igrača sredine terena, Stevana Đorđevića (Pomoravlje Vlaški Do). Konkurenciju na golu uprava je ojačala dolaskom Darka Jovanovića koji je pristigao iz fudbalskog kluba Avala, nakon toga u jednom danu promovisana su četiri nova igrača.

Republika

Foto: FK Obilić Živica

Sve je spremno za jesenju premijeru

Kvartet pojačanja predstavljen u jednom danu predstavlja grupu iskusnih momaka, koji imaju iza sebe zavidne fudbalske karijere. Nemanja Mišić vratio se u dres Obilićam krilni napadač koji je u prethodnom periodu branio boje Đerdapa iz Golubca. Marko Milosavljević, pokriva ofanzivni deo terena, dolazi iz Rudara (Stamnica). Poslednja linija tima ojačana je dolaskom Nikole Ninića iz Osečine, iz iste sredine da ojača napad stigao je Nenad Nedeljković. 

Prvenstvo za Obilić počinje 19. avgusta, predstojećeg vikenda ekipa će imati jaku proveru i verovatno generalnu probu protiv sastava Sloge iz Petrovca na Mlavi. Utakmica se igra na stadionu "Toplica Ilić" sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 




 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading