ŠLAG NA TORTI: Nakon osam novajlija dogovorena je saradnja sa verovatno najzvučnijim imenom u ligi!

Autor:

Sport

11.08.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je jasan, napada se viši rang.

ŠLAG NA TORTI: Nakon osam novajlija dogovorena je saradnja sa verovatno  najzvučnijim imenom u ligi!

Foto: FK Ježevica

Pripreme za novu sezonu u Zlatiborskoj okružnoj ligi započete su radovima na infrastrukturi, nakon postavlja stolica na tribinama, u planu je i zaštitna ograda iza golova, ali je ovih dana došlo vreme i za promociju novajlija.

Prelazni rok u redovima Ježevice otvoren je dolaskom Jovana Smiljanića iz redova Zvižda iz Kučeva, nakon njega opremu tima zadužio je Aleksandar Serfezi koji je u prethodnom periodu nastupao za Perućac, za njim su redom pristizali Nemanja Matić (Perućac), Stanko Mijatović (Perućac), Dragan Blagojević (Bratstvo Dljin), Nemanja Dragutinović (Jedinstvo Kalenići), Marko Marjanović (Jedinstvo Putevi) i Nikola Demirović (Avijatičar).

Republika

Foto: FK Ježevica

 

Deveti igrač koji je stigao u dres Ježevice, i ime koje treba posebno predstaviti je Savo Raković (37), verovatno najveće i najzvučnije ime koje će nastupati u predstojećoj sezoni u Zlatiborskoj okružnoj ligi. Raković je kroz karijeru između ostalog bio član Sloge iz Požege, Sevojna, Diosđera (Mađarska), Egera (Mađarska), Slobode (Užice), Njiređzhaza (Mađarska), Jedinstva Putevi, Jasena i ekipe Duskovci odakle i dolazi u Ježevicu. Igrač o kome ne treba mnogo pričati, svi zaljubjeni u fudbal znaju da je kao kapiten Sevojna savladao Crvenu zvezdu u polufinalu kupa Srbije, igrao je i finale, ima nastupe i u Ligi Evrope, takođe u dresu Sevojna. 

Nakon devet novajlija, uprava je obelodanila i imena igrača koji su razdužili opremu kluba. Lazar Gavrilović i Radoje Šunjevarić će karijeru nastaviti u redoovima Grizlija iz Šaranova, dok je Nemanja Jovanović prešao u Napredak iz Gornje Dobrinje.

Predstojećeg vikenda tim Ježevice očekuje novi prijateljski duel u sklopu priprema za novu sezonu, rival ovoga pita biće član Zapadno-moravske zone i kandidat za plasman u Srpsku ligu, sastav Jedinstva Puteva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading