JURIŠ NA VIŠI RANG SA DOSTA NOVINA: Pored radova na igračkom kadru, radi se i na poboljašnju uslova na stadionu!

Autor:

Sport

03.08.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ježevica je postavila ispred sebe jasan cilj.

JURIŠ NA VIŠI RANG SA DOSTA NOVINA: Pored radova na igračkom kadru, radi se i na poboljašnju uslova na stadionu!

Foto: FK Ježevica

Bio je tim iz Velike Ježevice na pola puta do plasmana u viši rang, ali prolećni deo prvenstva za njih nije bio toliko uspešan, u odnosu na prvi deo lige.

Sedam vezanih sezona sastav Ježevice takmiči se u Zlatiborskoj okružnoj ligi, zimsku pauzu nedavno završenog prvenstva proveli su sa titulom jesenjeg prvaka, ali su tokom proleća posustali, što je dovelo do plasmana na treće mesto na tabeli. Zabeležen je skor 21-2-7, što je svakako najbolji od učestvovanja u okružnom rangu, ali se u Velikoj Ježevici prave veći planovi.

Pre par dana započeti su radovi na uređivanju "Jasik parka", stadiona na kojem Ježevica igra svoje domaće mečeve. U proteklom periodu simpatizeri kluba su imali prilike da mečeve prate sa betonskih tribina, a sada je došlo vreme za "novi ugođaj". Uprava kluba je obezbedila 170 stolica koje će biti raspoređene duž tribina kako bi navijači imali još bolje uslove da bodre svoje pulene.

Pored radova na tribinama, u planu je da se odradi i zaštitna žica iza golova, kako se ne bi dešavale nepoželjne stvari prilikom odlaska lopte van okvira igrališta. 

Što se tiče radova na infrastrukturi, tu je manje-više sve poznato, dok je kod igračkog kadra i dalje sve jedna velika nepoznanica, kako u Velikoj Ježevici, tako i u većini klubova Zlatiborske okružne lige.

Po nekim informacijama iz Ježevice, uprava je dogovorila dolazak sedam novih igrača, a pored novajlija, prijavljeni su i određeni odlasci. Zvanična imena i promocija pojačanaj se očekuje u narednom periodu, u klubu ne žele da rizikuju i da brzaju, čekaju se zvanični papiri kako bi transferi bili potvrđeni.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading