PROTIV MORAVE JE "REŠETAO" PROŠLE SEZONE: Sada je došao trenutak da u dresu tima iz Mrsaća pogađa protivničke mreže!

Autor:

Sport

11.08.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći novajlija je tu.

PROTIV MORAVE JE "REŠETAO" PROŠLE SEZONE: Sada je došao trenutak da u dresu tima iz Mrsaća pogađa protivničke mreže!

Foto: FK Morava Mrsać

Ne stiže puno informacija iz Mrsaća u aktuelnom prelaznom roku, ali je to možda i bolje, kako ne bi došlo do iznenadnih promena mišljenja pre potpisa.

Radno je u redovima Morave na svim poljima i nivoima, ljudi oko i unutar kluba rade na infrastrukturi, dok trenerski tandem Dabižljević-Pavlović u saradnji sa upravom obavlja aktivnosti u aktuelnom prelaznom roku.

Prvi novajlija koji je zadužio opremu novog člana Raške okružne lige bio je Nemanja Arsenijević (27), koji se nakon godinu meseci vraća u dres Morave. Druga akvizicija uprave bio je Željko Kosovac (26) koji takođe spada u grupu povratnika, i on je upravo kao i Arsenijević isti period proveo na prethodnoj adresi. 

Treće pojačanje Morave potvrđeno je pre par dana, a reč je o Nikoli Mijailoviću (24). Najnoviji novajlija dolazi iz redove Magnohroma u čijem je dresu u protekloj sezoni mrežu rivala zatresao čak 12 puta, dok je u tri navrata bio strelac protiv tima iz Mrsaća, što ga je verovatno i u velikoj meri preporučilo čelnim ljudima kluba.

Republika

Foto: FK Morava Mrsać

 

Mijailović je fudbalsku karijeru počeo u Kikeru, nakon čega je bio član mlađih kategorija Sloge iz Kraljeva, zatim je nastupao za Sušicu iz Kragujevca, Karađorđe (Ribnica), Polet iz Ratine, Radnik sa Ušća i Šumadiju iz Šumarica. 

Početkom meseca je stigla informacija da je dres Morave razdužio strelac 25 pogodaka u prošloj sezoni, pa je uprava brzo krenula u potragu za napadačem koji će isporučiti golove u predstojećoj sezoni, i izbor je pao na Nikolu Mijailovića.

BONUS VIDEO: 

 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading