RADNO U MRSAĆU NA SVIM POLJIMA: Prvi novajlija u igračkom kadru je i zvanično predstavljen!

Autor:

Sport

28.07.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u redove Morave posle godinu dana.

RADNO U MRSAĆU NA SVIM POLJIMA: Prvi novajlija u igračkom kadru je i zvanično predstavljen!

Foto: FK Morava Mrsać

Stigao je klub iz Mrsaća do dve uzastopne promocije u viši rang u poslednje dve sezone, sada će tim biti pred velikim iskušenjem u novoj sredini.

Republika

Fudbalski klub Morava je sezonu 21/22 započeo u Gradskoj ligi Kraljevo, dok će predstojeću takmičarsku godinu krenuti u Raškoj okružnoj ligi. Veliki napredak u prethodne dve godine rezultat je dobrog rada kako uprave i igrača, tako i ljudi oko kluba, kao i samih meštana. 

Proteklog vikenda Morava je krenula sa pripremama za takmičenje u okružnoj ligi, trenerski tandem Dabižljević-Pavlović je obavio prozivku, a nakon toga je predočio plan treninga i pripremnih utakmica. Tom prilikom se fudbalerima obratio i predsednik Ratković, koji je kao jedan od glavnih ciljeva za predstojeći period postavio opstanak u ligi. Što se tiče igračkog kadra iz kluba je stigla informacija da su dogovorena tri ulazna transfera, dok se sa isto toliko igrača vode pregovori. Jedini zvanični odlazak u aktuelnom prelaznom roku jeste Radovan Rakić, koji se vratio u redove Omladinca iz Drakčića.

U toku današnjeg dana stigla je i zvanična potvrda prvog novajlije u redovima Morave, uprava kluba je predstavila Nemanja Arsenijević (27). Reč je o fudbaleru koji je već bio član ekipe, proveo je šest meseci u Mrsaću u toku drugog dela sezone 21/22. Prethodnih godinu dana Arsenijević je bio član OFK Progorelice sa kojom se takmičio upravu u rangu u kojem će nastupati i u predstojećem periodu.

Republika

Foto: FK Morava Mrsać

Arsenijević Nemanja

U prvoj epizodi u dresu Morave upisao je 11 nastupa i tom prilikom je postigao dva gola, statistika možda ne govori tako, ali je Arsenijević bio jedan od važnijih "šrafova" u osvajanju titule prvaka Gradske lige Kraljeva. 

Uprava kluba pored radova na polju tima, radi i na infrastrukturi, uveliko se priprema i održava kako teren, tako i prostorije kluba. Početak sezone je već zakazan, i on je za nešto malo manje od mesec dana, pa se u Moravi svi trude da što spremniji dočekaju start prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading