ŠOK! NAJPOZNATIJI EVROPSKI NOVINAR TVRDI: Srbija ima VEĆE šanse na Evropskom prvenstvu od Hrvatske!

Autor:

Sport

09.06.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fabricio iznenadio predikcijama

ŠOK! NAJPOZNATIJI EVROPSKI NOVINAR TVRDI: Srbija ima VEĆE šanse na Evropskom prvenstvu od Hrvatske!

Foto: www.profimedia.rs

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj izaziva sve veću pažnju javnosti, a čuveni italijanski novinar Fabricio Romano izneo je svoje prognoze i rangirao favorite za osvajanje trofeja. Na prvom mestu nalazi se Engleska, uprkos nedavnom porazu od Islanda, a iza nje slede Francuska, Nemačka, Španija i Portugal. Zanimljivo je da se Srbija nalazi na visokom devetom mestu prema Romanovoj prognozi, dok je Hrvatska jedno mesto niže.

Favoriti na EURO prema Romanu

1. Engleska

2. Francuska
3. Nemačka
4. Španija
5. Portugal
6. Italija
7. Holandija
8. Danska
9. Srbija
10. Hrvatska
Republika

Foto: Screenshot

Fabricio Romano

Podsetimo da je u poslednjem pripremnom meču pred EVRO, reprezentacija Srbije ostvarila ubedljivu pobedu od 3:0 u Švedskoj, dok su Hrvati zabeležili trijumf u Portugalu rezultatom 2:1. Ovi mečevi pokazali su da će obe reprezentacije biti spremne za izazove predstojećeg prvenstva, ali i da komšije ciljaju najviše mete ponovo. Koliko je realno da smo ispred njih, videćemo uskoro...


Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv Engleske u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading