PROVERENI GOLGETER NAPUSTIO TIM: Uprava je krenula u potragu za njegovom zamenom!

Autor:

Sport

03.08.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđen je novi odlazak i dolazak u Mrsaću.

PROVERENI GOLGETER NAPUSTIO TIM: Uprava je krenula u potragu za njegovom zamenom!

Foto: Facebook.com/printscreen

Jako uspešne dve godine su iza fudbalskog kluba Morava iz Mrsaća, što pokazuje rang u kojem će se ekipa takmičiti u novoj sezoni, dve uzastopne promocije su izborene u isto toliko sezona.

U dosadašnjem periodu, iz redova novog člana Raške okružne lige su stigle dve zvanične informacije po pitanju igračkog kadra. Radovan Rakić je razdužio opremu kluba i on će u predstojećoj sezoni braniti boje Omladinca iz Drakčica, što se tiče ulaznih transfera, Nemanja Arsenijević se nakon godinu dana vraća u opremu Morave. 

Ovih dana iz kluba su stigle dve nove informacije po pitanju transfer pijace, zvanično je potvrđen jedan dolazak i jedan odlazak iz Mrsaća.

Stefan Milošević odlučio je da u novoj sezoni nastupa za Slatinu iz Slatine, člana Moravičke okružne lige. Reč je o napadaču koji je u prethodnoj sezoni dao veliki doprinos osvajanju drugog mesta i plasmana u viši rang, Milošević je na 26 mečeva mrežu rivala zatresao 25 puta. Odlazak Miloševića će sigurno biti teško nadoknadljiv, ali u fudbalskim krugovima je dobro poznata floskula "život ide dalje, klub je postojao i postojaće i dalje".

Što se tiče novajlije u igračkom kadru, Željko Kosovac (26) drugi je potpis uprave Morave, dobro poznato lice svima u Mrsaću, koji se vraća u sredinu gde je nastupao u periodu od januara 2022. godine do jula meseca. Kosovac je prethodnih godinu dana proveo u redovima Jedinstva iz Dragosinjava, gde je bio i kapiten i to je tim koji je njegov "matični". Željko je nastupao za mlađe kategorije Sloge iz Kraljeva, kasnije je bio član Metalca iz Kraljeva, Poleta iz Ratine i Karađorđa iz Ribnice.

Nema sumnje da će dres Morave u predstojećem periodu zadužiti još novih fudbalera, plasman u viši rang sam po sebi iziskuje određena jačanja igračkog kadra, a imajući u vidu da je Milošević razdužio opremu tima iz Mrsaća, očekuje se novo lice u špicu napada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading