U GOLOBOKU JOŠ JEDNO POJAČANJE: Mlad, perspektivan i igrač željan dokazivanja, zadužio je opremu kluba!

Autor:

Sport

03.08.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se jačanje igračkog kadra.

U GOLOBOKU JOŠ JEDNO POJAČANJE: Mlad, perspektivan i igrač željan dokazivanja, zadužio je opremu kluba!

Foto: FK Pobeda Golobok

Vremena za "manevar" u igračkom kadru je sve manje, pa klubovi užurbano rade na sklapanju tima za predstojeću sezonu.

Arhivirano je prošlo prvenstvo u Goloboku, izvučene su određene pouke i uprava je krenula sa pripremama za predstojeći šampionat čiji se start očekuje za nešto malo više od tri nedelje. 

Prvi novajlija koji je stigao u dres Pobede bio je Miloš Gitarić (30), koji je u prethodnom periodu branio boje Osipaonice, prošlogodišnjeg prvaka Prve gradske lige Smederevo. Nakon Gitarića potvrđen je "povratak" Ognjena Stankovića (20), koji zbog privatnih obaveza nije bio u mogućnosti da nastupa za ekipu od starta kalendarske godine, ali se sada to promenilo.

Prelazni rok u Goloboku nastavljen je danas kada je predstavljen i treći novajlija, mladi Miloš Marković (19) je najnovija akvizicija uprave kluba. Marković je prošao školu fudbala Morave iz Velike Plane, kasnije je bio član Rudara iz Stamnice, aktivan je i na parketu gde nastupa u dresu KMF Margusa.

Republika

Foto: FK Pobeda Golobok

Miloš Marković

Tokom meseca jula ekipa Pobede je odigrala tri kontrolna meča u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo, i tom prilikom je zabeležen učinak od jednog trijumfa i dva remija. Uprava je kratko povodom rezultata poručila da oni nisu u prvom planu, i da trenera kao i čelne ljude raduje zalaganje igrača, kao i to da nije upisan ni jedan poraz.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading