KANSKI FESTIVAL NALIK MALOJ MATURI: Zbog detalja na zadnjici ne može ni da sedi, stolnjak preko grudi i ostala frapantna izdanja (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Kanski festival obeležili su mnogobrojni promašaji u izboru garderobe, pogledajte koje smo izdvojili.

KANSKI FESTIVAL NALIK MALOJ MATURI: Zbog detalja na zadnjici ne može ni da sedi, stolnjak preko grudi i ostala frapantna izdanja (FOTO)

Foto: Profimedia

Kanski festival počeo je 14. maja, a završiće se 25. maja u subotu. U pitanju je jedna od najprestižnijih manifestacija u svetu kinematografije. Očekuje se da ćemo uživati u modnim odabirima zvezda na nekom potpuno drugom i višem nivou. Crvenim tepihom su prošetale glumice, manekenke, influenserke u nameri da budu što zapaženije. I dok su neke dame klasa za sebe, druge se modnim odabirima nisu pokazale u tako jasnom svetlu. Čini se da nisu ostavile očekivan utisak i da je njihov modni odabir pogrešan.

Sinta Lora Kiel

Sinta Lora Kiel pozira na crvenom tepihu tokom dolaska na ceremoniju otvaranja i projekciju filma "Le deukieme acte" (Drugi čin) na 77. Kanskom filmskom festivalu u Kanu. Njenu kreaciju ili volite ili ne, ali stoji joj fantastično. U pitanju je duga bela haljina ukrašena perjem, dok su na ivicama naglašene plave i ljubičaste.

Foto: Profimedia

Cinta Laura Kiehl festival u Kanu

Rubi O.Fee

Zgodnka crnka nije se proslavila izborom haljine koja pre svega, izgleda nedovršeno. Na grudima je nosila srce, koje je preko polovine imalo jasan porub zbog čega haljina ne izgleda lepo. Materijal se presijava, dok se svakim korakom postava jasno videla.

Foto: Profimedia

Rubi na Kanskom festivalu u srebrnoj haljini

Janina Uhse

Da li je želela da ostavi lični pečat ili se ovo danas smatra modom, ostavljamo vama da procenite. Glumica sigurno nije prošla nezapaženo na Kanskom festivalu. Takođe, mnogi su zgroženi mašnom na njenim grudima te je uporođuju sa stolnjakom.

Foto: Profimedia

Janina u haljini sa mašnom

 

Hofit Golan

Očigledno, dame sa javne scene vole mašne te nisu propustile i ovaj put da ih ponesu. Hofit je tri puta proglašena influenserkom godine prema Forbsu. Zlatnu haljinu sa srebrnim detaljima je inače nabavila u jednom salonu venčanica gde se prodaju takođe i elegantne haljine. Svakako, ona je blistala, iako je mnogima mašna iznad zadnjice nepotrebna, prevelika i neudobna.

Foto: Profimedia

Hofit u zlatnoj haljini

Ališa Ajlis

Još jedna dama ponela je neobičnu haljinu u srebrnoj boji, ali već viđenu. Korset sa providnim donjim delom i srebrnim cvetovima nije ništa inovativno.

Foto: Profimedia

Ališa Ajlis na Kanskom festivalu

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading