PROŠLOGODIŠNJI ŠAMPION STIGAO U TUREKOVAC: Uprava polako privodi kraju posao u prelaznom roku!

Autor:

Sport

03.08.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstić zna kako se stiže do prvog mesta.

PROŠLOGODIŠNJI ŠAMPION STIGAO U TUREKOVAC: Uprava polako privodi kraju posao u prelaznom roku!

Foto: FK Turekovac

Imaće novi šef stručnog štaba Turekovca, Ninoslav Stanković jako težak zadatak u odabiru startnih 11 za predstojeće prvenstvene mečeve.

Dom fudbalera Turekovca, stadion "Lotrin Gaj" je u ovom prelaznom roku jako prometan, dosadašnjim aktivnostima na transfer pijaci, uprava kluba je obezbedila čak šest novih igrača za sezonu 23/24. 

Seriju dolazaka u člana Gradske lige Leskovac otvorio je Filip Bakterović, nakon njega redom su stizali Vlada Stojilković, Marko Nikolić, Marko Stanojević, Lazar Jovanović i Trajče Bakterović. U toku jučerašnjeg dana zvanično je potvrđen dolazak novog pojačanja u dres Turekovca. 

Jasmin Krstić (26) predstavljaće sedmo pojačanje uprave za predstojeće prvenstvo, reč je o igraču koji može pokriti pozicije krile, ali i beka. Prethodne dve godine Krstić je nastupao za ekipu Morave (Gložane), sa kojom je u prošloj sezoni stigao do titule prvaka Gradske lige Leskovac. Jasmina karakteriše pobednički mentalitet, odličan karakter i velika upornost.

Republika

Foto: FK Turekovac

Jasmin Krstić

Iz Turekovca su povodom dosadašnjih aktivnosti na transfer pijaci i predstojećih planova poručili:

- Neki naši dalji planovi jesu rešenje na poziciji golmana, aktuelni čuvar mreže je zbog neslaganja i lošeg ponašanja sklonjen iz ekipe, pa ćemo videti da li ćemo tražiti novog ili ćemo pokušati da sredimo situaciju sa dostupnim. Verovatno ćemo ojačati igrački kadar sa još jednim igračem, i to bi bilo to što se tiče pojačanja. Ciljamo visok plasman i nadamo se da ćemo stići do istog. 

Kako se može čuti iz okoline Turekovca, uprava je pred dogovorom sa novim sponzorom koji će zajedno sa igračima i ljudima iz kluba "ispratiti" planove za novu sezonu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading