ISTORIJSKA SEZONA JE PRED KLUBOM: Iznenadni plasman u "Segundu" je dodatni motiv da se radi još jače!

Autor:

Sport

03.08.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika koju tim iz Pančeva nije hteo i smeo da propusti.

ISTORIJSKA SEZONA JE PRED KLUBOM: Iznenadni plasman u "Segundu" je dodatni motiv da se radi još jače!

Foto: FK Voja Gačić

Fudbalski klub Voja Gačić je u seniroskoj konkurenciji krenuo sa takmičenjem po prvi put u sezoni 2021/2022, u protekle dve takmičarse godine tim iz Pančeva je bio u samom vrhu tabele, ali je plasman u viši rang uvek "bežao" za dlaku.

Šampion Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, Tempo iz Sefkerina je osvajanjem prvog mesta stigao do direktnog plasmana u viši rang, odnosno u Drugu južnobantasku ligu (grupa zapad). Drugoplasirana ekipa Borca iz Sakula je nakon ishoda baraža za popunu PFL-a stigla do ulaska u viši rang, a sada se otvorila nova mogućnost.

Fudbalski klub Mundijal iz Pančeva odlučio da je odustane od takmičenja u predstojećoj sezoni u Drugoj južnobanatskoj ligi (grupa Zapad), što je otvorilo jedno upražnjeno mesto u ligi. Čast da se "za zelenim stolom" plasira u viši rang pripala je ekipi Voja Gačić, trećeplasiranom sastavu Opštinske lige. 

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Igraće se na ovom terenu "Segunda"

Tim povodom prvi čovek Voje Gačić, Miodrag Gačić je za naš portal poručio:

- Ovo je veliki dan za naš klub i velika želja svih nas od igrača, preko uprave do Sandre i mene, je napokon ostvarena. naravno, ovo je još veća obaveza, da budemo ozbiljniji i jači u predstojećem periodu. Pozdravljam sve ekipe i naše sportske prijatelje iz "C lige", sa kojima smo imali odlične utakmice u protekle tri godine i želim im puno uspeha u predstojećem periodu. Pozdravljam i sve naše prijatelje iz "Segunde" sa kojima ćemo se družiti u budućnosti, ambicije su nam naravno, kao i svim klubovima da idemo da se nadigravamo sa svima i da ostvarimo što bolji plasman na tabeli. 

Možda pomalo neočkivano, ali je sportski kolektiv Voje Gačić svakako zaslužio da dobije priliku da se oproba u višem rangu takmičenja, na svim nivoima u klubu se radi jako dobro, počev od mlađih kategorija pa sve do A selekcije, što je svakako odlična osnova za napredak i dobre rezultate.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading