DOSTA NOVIH LICA NA SVIM NIVOIMA: U redovima Jedinstva stigla "sveža krv" za ekspresan povratak u viši rang!

Autor:

Sport

11.08.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već prekosutra u Mijatovcu se igra prvo kolo nove sezone.

DOSTA NOVIH LICA NA SVIM NIVOIMA: U redovima Jedinstva stigla "sveža krv" za ekspresan povratak u viši rang!

Foto: FK Jedinstvo Mijatovac

Nakon devet godina u zonskog rangu ekipa iz Mijatovca se nalazi na novom početku.

Fudbaleri Jedinstva nisu se baš najbolje snašli u prethodnoj sezoni, zimsku pauzu u Zoni Zapad proveli su "držeći" fenjer na tabeli, i već tada je bilo jasno da će se ekipa teško spasiti ispadanja u niži rang. Prolećni rezultati bili su bolji, bodovni saldo je stigao do broja 13, ali to nije bilo dovoljno da se sačuva članstvo u ligi.

Dres Jedinstva u sezoni 23/24 nosiće se na teritoriji Pomoravskog okruga, dosta promena bilo je u Mijatovcu tokom letnje pauze, uprava kluba osvežena je novim licima, ali će o tome biti reči kada sve bude i zvanično.

Što se tiče igračkog kadra, uprava je promovisala šest novih fudbalera, Žarko Đorđević, Nikola Jovanović, Miodrag Miladinović, Stefan Miladinović, Đorđe Mitić i Bogdan Stojković pojačanja su tima za novu sezonu.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Mijatovac

Stadion "Šaranče"

Pored dolazaka, bilo je i odlazaka i oni su takođe potvrđeni od strane čelnih ljudi kluba. Stefan Kovačević, Miloš Stanisavljević, Uroš Živanović i Miloš Živanović razdužili su opremu Jedinstva i oni će svoje karijere nastaviti van Mijatovca. 

Stadion "Šaranče" sledećih godinu dana biće domaćin mečeva u okviru okružnog ranga, uprava je postavila ispred sebe jasan cilj, a to je stabilizacija kluba i ekspresan povratak u viši rang. Put Jedinstva u Pomoravskoj okružnoj ligi počinje već predstojećeg vikenda kada će u Mijatovcu u okviru prvog kola gostovati sastav Dragocveta. 

Jedinstvo (Mijatovac) - Dragocvet

Nedelja, 13. avgust od 17.30

Stadion "Šarance" u Mijatovcu

BONUS VIDEO: 

 

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading