PAUZA JE GOTOVA: Novajlija u ligi prvenstvo otvara na teškom gostovanju u Kuzminu!

Autor:

Sport

11.08.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Graničar je na svom terenu jako težak rival.

PAUZA JE GOTOVA: Novajlija u ligi prvenstvo otvara na teškom gostovanju u Kuzminu!

Foto: facebook.com

Letnji odmor je gotov, u vikendu pred nama opet će se zakotrljati lopta u okviru takmičarskih mečeva Sremske lige. U Kuzminu, u nedelju će tim Graničara ugostiti sastav Poleta (Novi Karlovci).

Domaćin nedeljnog susreta se prošle godine vratio u Sremsku ligu, i sezonu je završio solidnim učinkom, Graničar je zabeležio 14 trijumfa, četiri remija i 12 poraza što je bilo dovoljno za plasman na sedmu poziciju na  tabeli. 

Odličan je tim iz Kuzmina bio pred svojim navijačima u prošloj sezoni, 2/3 bodovnog salda su osvojene na svom terenu, što će verovatno slučaj biti i u predstojećem prvenstvu. Igrači Graničara se dobro osećaju "u svom domu", publika je uvek tu kao 12. igrač i u istom pravcu će nastaviti i od predstojećeg vikenda.

Republika

Foto: FK Graničar Kuzmin

Teren u Kuzminu 

Nedeljni gost u Kuzminu, novajlija u Sremskoj ligi koji se nakon četiri godine u nižem rangu vraća aktuelno prvenstvo sa šampionskim peharom Međuopštinske lige Srem (grupa Istok). Imali su igrači Poleta odličnu sezonu, u poslednjim kolima je bila primetna euforija u njihovim redovima, što je dovelo do malog opuštanja i smanjena razlike u odnosu na prvog pratioca.

Tim iz Novih Karlovaca je povodom premijere u višem rangu poručio:

- Posle mesec dana odrađenih priprema naši fudbaleri će u nedelju na teškom gostovanju pokušati da izvuku što povoljniji rezultat. Naša ekipa će biti lišena pomoći ubojitog napadača Marka Savića, koji je pod suspenzijom iz prošle sezone. Ovom prilikom pozivamo sve Sasane, navijače Poleta da dođu u što većem broju u Kuzmin i daju našim momcima podršku koju su zaslužili ulaskom u Sremsku ligu. 

Poslednji zvanični duel ova dva tima odigran je u sezoni 17/18 kada je Graničar poražen u Novim Karlovcima rezltatom 4:1, dok je meč u Kuzminu završen bez pogodaka.

Graničar (Kuzmin) - Polet (Novi Karlovci)

Nedelja, 13. avgust od 17 časova

Teren u Kuzminu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading