NAKON BRAZILCA SERIJA POJAČANJA: Uprava sklapa odličan tim za novu sezonu!

Autor:

Sport

11.08.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznata imena oblače plavo-beli dres.

NAKON BRAZILCA SERIJA POJAČANJA: Uprava sklapa odličan tim za novu sezonu!

Foto: FK SASK Saraorci

Prelazni rok je otvoren transfer bombom, a nakon toga klub je krenuo sa promocijom i ostalih novajlija za novu sezonu.

Fudbalski klub SASK je u prošloj sezoni sa učinkom od 13 trijumfa, dva remija i 15 poraza stigao do plasmana na devetu poziciju na tabeli, na istom mestu je klub završio i prvenstvo takmičarske 21/22 godine, dok je godinu pre toga bio jedanaestoplasirani sastav u ligi. Uprava je ovih dana jako aktivna u predstavljanju novajlija u igračkom kadru.

Prvi je dres SASK-a u aktuelno prelaznom roku zadužio Fabio Karleandro da Silva, reč je o iskusnom defanzivcu koji je već duži vremenski period u Srbiji, branio je boje Rada, Crvene zvezde, Hajduka iz Kule, Napretka iz Kruševca i Hajduka sa Liona. 

Republika

Foto: FK SASK Saraorci

Sve je spremno za novu sezonu

Nakon Brazilca, uprava je predstavila i ostale akvizicije, redom su u Saraorce stizali Nenad Šargić (Lugavčina), Đorđe Petrović (Trnovče), Aleksandar Stajić (Vulturul), Nemanja Jašić (Sloga), Zoran Stajić (Vulturul), Nikola Đorđević (Osipaonica), Nikola Jovanović, Nikola Stojaković i Sava Jovanović. 

Dugogodišnji član Podunavske okružne lige se polako priprema za start prvenstva, uveliko se igraju prijateljske utakmice u kojima trener uigrava novajlije i radi analizu dostupnog igračkog kadra, kako bi uspeo da isti ojača dok je u toku letnji prelazni rok.

Čitavu jednu deceniju SASK se takmiči u aktuelnom rangu, ambicije kluba za novu sezonu su velike, a to je potvrdio i transfer Brazilca, koji je verovatno najveći u istoriji kluba, a možda i cele lige. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading