U POLJNI PROMENE: Ekipa prvenstvo počinje sa novim šefom stručnog štaba, za sada je predstavljen i triling novih fudbalera!

Autor:

Sport

11.08.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blagotin u nešto izmenjom sastavu u novoj sezoni Zone Zapad.

U POLJNI PROMENE: Ekipa prvenstvo počinje sa novim šefom stručnog štaba, za sada je predstavljen i triling novih fudbalera!

Foto: FK Blagotin Poljna

Odlično se snalazi tim iz Poljne u Zoni Zapad, gde će uskoro započeti svoju petu vezanu sezonu u istom rangu takmičenja.

Fudbalski klub Blagotin je u prošloj sezoni sa učinkom od deset trijumfa, pet remija i 13 poraza stigao do plasmana na osmu poziciju na tabeli. Bodovni saldo koji je bio na koti 35 bi sigurno bio nešto "jači" da nije bilo promenjive forme tokom prolećnog dela prvenstva.

Sredinom meseca jula stigla je informacija da je saradnja Gorana Đurđevića, dugogodišnjeg šefa stručnog štaba Blagotina i ekipe završena, i da će on svoju karijeru nastaviti van Poljne. Uprava kluba je brzo reagovala i ubrzo je stigla promocija novog trenera.

Bivši kapiten Trstenika PPT, Nenad Vasić predvodiće Blagotin u novoj sezoni Zone Zapad, odmah po postignutom dogovoru sa upravom, Vasić je obećao da će tim igrati ubedljiv, dopadljiv, atraktivan i napadački fudbal. Nekada najbolji golgeter Rasinskog regiona spreman je za novi izazov u karijeri.

Vasić je dobio "odrešene ruke" što se tiče prelaznog roka, i u dosadašnjeg toku istog promovisana su tri pojačanja. Vlada Nikolić prvi je novajlija u redovima Blagotina, reč je o veom mladom, perspektivnom i ambicioznom igraču koji dolazi iz redova Trstenika PPT, za Nikolićem je stigao i Jovan Milošević, koji je prethodnio šest meseci proveo u redovima srpskoligaša iz Meševa. Trling novih lica u Poljni zatvara Stefan Đokić, bivši fudbaler Jedinstva 1936 iz Kruševca, proeverni napadač koji je već dugo vremena na radaru čelnih kluba tima iz Poljne.

Start prvenstva Zone Zapad se bliži, pa uprava kluba polako sa trenerom Vasićem privršava posao što se tiče sklapanja igračkog kadra za predstojeću sezonu.

BONUS VIDEO: 

 

 


 
 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading