AMBICIJE SU VELIKE: Lazarica želi da se ekspresno vrati u viši rang!

Autor:

Sport

12.08.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta ulaznih i izlaznih transfera..

AMBICIJE SU VELIKE: Lazarica želi da se ekspresno vrati u viši rang!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Tri boda su imperativ

Kratko je trajala epizoda Lazarice u zonskom rangu takmičenja, ali u klubu se spremaju da se u isti vrate što pre.

Stigao je tim iz Prilipca pre dve sezone preko plej-ofa Zlatiborske okružne lige do plasmana u Zapadno-moravsku zonu, ali se tamo nisu najbolje snašli. Učinak od osam trijumfa, jednog remija i 17 poraza bio je dovoljan za osvajanje 11. pozicije na tabeli, dok je sigurna zona bila za dva mesta udaljena.

Pripreme za novu sezonu igrači Lazarice započeli su početkom meseca, fudbalere će u nove izazove sa klupe povesti Nebojša Panović, a izvršene su i određene izmene u igračkom kadru. Što se tiče izlaznih transfera, Mihailo Paunović je otišao u Ovčar iz Markovice, dres tima razdužili su i Ivan Nikolić (Ovčar Markovica), Ljubivoje Smiljanić (Savinac Visibaba), Milenko Bogdanović (Polet Rasna) i Sreten Pavlović koji će karijeru nastaviti u redovima Lauša iz Lopaša.

Republika

Foto: FK Lazarica

Juriće se viši rang ove sezone 

Što se tiče ulaznih transfera Srđan Ćirjaković je prvi predstavljleni novajlija, on dolazi iz redova Bratstva (Dljin) i ovo će biti njegov drugi mandat u Lazarici. Stefan Prokić je stigao iz Poleta (Rasna), Nikola Radojičić (Sloga Požega), Savo Jovanović (Sevojno), Boban Filipović (Polet Rasna). Zajedno u paketu odlučili su da se vrate u Prilipac, Aleksandar Spasojević i Vladimir Majstorović, momci koji su "pola života" ostavili ekipi se vraćaju da opet pomognu na putu ka povratku u viši rang. 

Proteklog vikenda fudbaleri Lazarice odigrali su prvu kontrolnu utakmicu, rival je bio sastav Omladinca a rezultat meča je posle 90 minuta glasio 2:2.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading