JAČA SE DEFANZIVNA LINIJA: Uprava fudbalskog kluba Ratar je dogovorila saradnju sa Batorijem!

Autor:

Sport

12.08.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je i dalje aktuelan.

JAČA SE DEFANZIVNA LINIJA: Uprava fudbalskog kluba Ratar je dogovorila saradnju sa Batorijem!

Foto: FK Ratar Kruščica

Tim iz Kruščica je u prošlom prvenstvu sa učinkom od 12 trijumfa, četiri remija i deset poraza stigao do osvajanja petog mesta na tabeli, u poslednjih par godina ekipa Ratar uglavom zauzima pozicije u samom vrhu lige.

Promocijom novog trenera, Ivice Trbanosa započete su letnje aktivnosti u fudbalskom klubu Ratar. Nakon rešenog pitanja šefa stručnog štaba, došlo je do rada na igračkom kadru, i ubrzo je promovisan i prvi novajlija. Prvi novajlija je bio Marko Iskruljev, zatim su iz Vojvodine (Crvena Crkva) stigla četiri fudbalera, Slaviša Trifunović, Dragan Despotović, Predrag Šinžar i Uroš Lekić, na kraju se grupi pojačanja priključio i Miloš Kostić.

Najnovija akvizicija uprave kluba je Marko Batori (22), reč je odbrambenom igraču koji dolazi iz redova Ševca (Kusić). Batori je štoper koji je mlad, ali ima određeno iskustvo, kroz karijeru je pored Kusića bio i u Beloj Crkvi gde je branio boje BAK-a.

Republika

Foto: FK Ratar Kruščica

Marko Batori

Proteklih godinu dana Marko je bio član prošlogodišnjeg prvaka Druge južnobanatske lige (grupa Istok), Ševac je sada novi član PFL-a Pančevo, ali je Batori odlučio da je vreme za promenu sredinu i izbor je pao na sastav Ratara.

Ratar po broju primljenih golova u prošloj sezoni nosi epitet pete najbolje odbrane u ligi, njihov golman je kapitulirao u 55 navrata, ali imajući u vidu da tim igra otvoreno, na gol više, može se reći da je ovo solidan broj. Igrači tima iz Kruščica su mrežu rivala zatresli u 65 situacija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading