PLAVO-BELO JATO JAČA IZ DANA U DAN: Uprava kluba pravi respektabilan tim za predstojeće prvenstvo!

Autor:

Sport

06.08.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratar želi da se umeša u borbu za sam vrh tabele!

PLAVO-BELO JATO JAČA IZ DANA U DAN: Uprava kluba pravi respektabilan tim za predstojeće prvenstvo!

Foto: FK Ratar Kruščica

Sprema se igrački kadar za proleće

Odlično "pliva" fudbalski klub Ratar u Drugoj južnobanatskoj ligi (grupa Istok) u kojoj će uskoro započeti svoju 14 vezanu sezonu.

Tim iz Kruščica je u prošlom prvenstvu sa učinkom od 12 trijumfa, četiri remija i deset poraza stigao do osvajanja petog mesta na tabeli, u poslednjih par godina ekipa Ratar uglavom zauzima pozicije u samom vrhu lige.

Ubrzo nakon kraja prvenstva stigla je informacija iz kluba da je Igor Radulov nakon godinu i po dana odlučio da napusti klupu Ratara, i da će on karijeru nastaviti u mlađim kategorijama fudbalske škole Inviktus. Njegova zamena je ubrzo promovisana, trenersku palicu preuzeo je Ivica Trbanos.

Nakon što je rešeno pitanje šefa stručnog štaba, krenulo se sa sklapanjem tima za predstojeće prvenstvo, prvi novajlija u timu bio je Marko Iskruljev, reč je o iskusnom napadaču koji dolazi iz redova Banata (Dupljaje). Iz redova Vojvodine (Crvena Crkva) stigla su četiri igrača, Slaviša Trifunović, Dragan Despotović, Predrag Šinžar i Uroš Lekić pridružili su se plavo-beloj ekspediciji. Seriju dosadašnjih promovisanih novajlija zatvara Miloš Kostić, odbrambeni fudbaler koji ima iza sebe ozbiljno iskustvo.

Iz kluba je prilikom promocije novog trenera stigla informacija da se planira formiranje respektabilnog tima, koji će se kao i u prošlim sezonama boriti za sam vrh tabele.

Raspored za predstojeće prvenstvo je već poznat, Ratar započinje novu sezonu pred svojim navijačima protiv Banata iz Vršca, utakmica se igra 27. avgusta od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading