DOGOVOR NIJE ZABORAVLJEN: Omladinac predstavio veliko pojačanje za novu sezonu!

Autor:

Sport

12.08.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih štopera u ligi ispoštovao "rukovanje" pre par godina!

DOGOVOR NIJE ZABORAVLJEN: Omladinac predstavio veliko pojačanje za novu sezonu!

Foto: FK Omladinac Zdravčići

Tim iz Zdravčića se šest godina takmiči u Zlatiborskoj okružnoj ligi, a u istom prventvu će krajem meseca započeti i svoju sedmu vezanu sezonu.

Fudbaleri Omladinca su u prošloj takmičarskoj godini sa učinkom od 14 trijumfaš šest remija i 10 poraza stigli do osvajanja šeste pozicije na tabeli. Ostvaren je jedan od boljih rezultata u formatu u kojem se trenutno igra prvenstvo, ali u predstojećem periodu u klubu žele da nastave napredak.

Što se tiče prelaznog roka iz kluba su u dosadašnjem toku transfer pijace stigle dve informacije, po jedna o odlasku i dolasku u redove Omladinca. Dres tima iz Zdravčića razdužio je Ivan Drobnjak, koji je izrazio želju da se vrati u svoje selu, Glumač, koje će se od ove sezone takmičiti u okružnoj ligi. 

Što se tiče novajlija, na klupskom profilu je predstavljen jedan, i po mnogima je "transfer bomba". Nebojša Cvijetić (34) nakon tri godine u redovima komšijskog Avijatičara (Vranjani) stiže u redove Omladinca. Jedan od najboljih štopera u ligi, a sigurno najbolji u skok igri odlučio je da nakon ispadanja sada već bivšeg tima ostane u ligi i da pronađe novi tim. 

Republika

Foto: FK Omladinac Zdravčići

Nebojša Cvijetić

U klubu nisu krili oduševljenje povodom dolaska Cvijetića, a za naš portal poručili su:

- Godinama unazad predsednik kluba Milanović i vođa navijača Petrović, pokušavaju da dovedu Nebojšu, ali je odgovor uvek bio negativan. Sada smo iskoristili situaciju povodom ispadanja njegovog tima, Cvijetić je još pre par godina obećao da ukoliko se to desi, da će obući naš dres i isto obećanje nije prekršio. Odbrambena linija dolaskom Cvijetića je postala još jača, a po nekim našim procenama i najjača u ligi trenutno. 

Nebojša se takođe oglasio za naš portal povodom promene sredine:

- Dolazim u klub koji ima dugu tradiciju, daću sve od sebe da opravdan očekivanja ljudi iz uprave Omladinca koji su bili zaduženi za moj dolazak. Većinu igrača iz tima poznajem, tako da se nadam da ću se brzo uklopiti tim. Pokušaćemo zajedničkim snagama da ostvarimo  zacrtani cilj, a to je plasman u gornji deo tabele. 

Prvenstvo okružne lige počinje 26. avgusta, do tada će Omladinac kroz kontrolne utakmice brusiti formu za novu sezonu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading