ISTORIJA U KRUŠEDOL SELU: U izmenjenom sastavu Krušedolci ulaze u novu sezonu!

Autor:

Sport

12.08.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da krenu takmičarski mečevi.

ISTORIJA U KRUŠEDOL SELU: U izmenjenom sastavu Krušedolci ulaze u novu sezonu!

Foto: FK Krušedol

Istorijski plasman je ostvaren, ali je sada potreban veliki i naporan rad kako bi se klub što bolje prikazao u novoj sredini.

Stigli su Krušedolci preko baraža do plasmana u Sremsku ligu, savladan je Graničar (Adaševci) u dvomeču, što je dovelo do pisanja novih stranica klupske istorije. Ekipa Krušedola će u predstojećem prvenstvu nastupati u nešto izmenjenom sastavu. 

Iza uprave, kao i samog kluba je jako turbulentan period, došlo je do rastanka sa glavnim šefom stručnog štaba, Dejanom Pejićem, pored toga došlo je do odlaska nekoliko igrača koji su godinama bili deo tima. Nenad Cruković, Miloš Curković, Vladan Belanović i Aleksa Plećaš nisu više članovi Krušedola, omaleni Jovan Petrović je takođe razdužio opremu. 

Republika

Foto: FK Krušedol

Teren u Krušedolu 

Što se tiče dolazaka, za sada je uprava dogovorila saradnju sa Draganom Škrbićem, Igorom Gemerijem, Dragomirom Vukovićem, Aleksandrom Katićem i Sinišom Babićem, plan je da se do kraja transfer pijace dovede još nekoliko fudbalera.

Predstojećem vikenda na programu je prvo kolo jesenjeg dela prvenstva, a tim povodom iz Krušedola su poručili:

- Po prvi put u istoriji igraće se Sremska liga u Krušedol selu, dolazi nam u goste veoma nezgodna ekipa Fruškogorca, standardni član lige. Biće to veoma dobra provera za naše momke na statu nove sezone, jer je sastav iz Manđeloša tim koji treba respekotovati, jer ne dolazi sigurno da se brani na našem terenu. Sve gore naveden dovelo je do toga da se steknu uslovi za još jedan fudbalski spektakl u Krušedolu, pozivamo sve navijače da dođu i da nas podrže. 

Krušedol - Fruškogorac (Manđeloš)

Nedelja, 13. avgust 17 časova

Teren u Krušedolu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading