KRILNI NAPADAČ NAPUSTIO MARAKANU: Evo gde će karijeru nastaviti ofanzivni fudbaler koji je sa Zvezdom igrao i Ligu šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.08.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za privremeni rastanak.

KRILNI NAPADAČ NAPUSTIO MARAKANU: Evo gde će karijeru nastaviti ofanzivni fudbaler koji je sa Zvezdom igrao i Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Loznice prethodne 2022/23 sezone nisu uspeli da sačuvaju prvoligaški status i već predstojećeg vikenda krenuće u borbu za bodove u okviru Srpske lige Zapad koja se smatra jednim od najzanimljivijih klupskih takmičenja u okviru srpskog fudbala.

U subotu 19. avgusta sa početkom od 17.30 časova, Lozničani dočekuju Takovo iz Gornjeg Milanovca, a već u navedenom susretu stručni štab zeleno-belih će moći da računa na najnoviju akviziciju.

Naime, novi član Loznice posto je mladi fudbaler Luka Bošković.

Reč je o devetnaestogodišnjem krilnom napadaču koji u redove Loznice stiže iz Crvene zvezde za koju je odigrao i tri meča u omladinskoj Ligi šampiona.

Bošković je svoj prve fudbalske korake načinio u redovima beogradskog Rada, a već sa 12 godina stiže na beogradsku "Marakanu" i u opremi crveno-belih boja je prošao kompletnu fudbalsku školu.

Foto: FK Crvena zvezda

Narednih godinu dana provešće u zeleno-belom dresu - Luka Bošković

 

Do sada nije imao priliku da nastupi u seniorskoj kategoriji, tako da će mu boravak među zeleno-belim predstavljati i vatreno krštenje kada je navedena starosna kategorija u pitanju.

- Luka Bošković:

Datum rođenja: 10. april 2004. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: desno krilo

Igračka karijera: Rad (Beograd)-mlađe kategorije, Crvena zvezda U-15 (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd)

Fudbaler koji igra na poziciji desnog krila u Loznicu stiže na jednogodišnju pozajmicu, a treba napomenuti da je tokom dosadašnje kategorije, kada je u pitanju kadetska i omladinska konkurencija, ukupno je odigrao 59 prvenstvenih mečeva tokom kojih je bio strelac 15 pogodaka, a zabeležio je i četiri asistencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading